Ik hoop dat je niet zomaar op deze pagina hebt geklikt. Gewoon omdat je dacht snel aan wat antwoorden te komen, zonder de vragen te weten.
Op deze pagina staan de antwoorden op de zelftest(s) die op deze site gepubliceerd zijn. Het is leuker om eerst de test te doen voor je verder leest 🙂 Let op, de oudste antwoorden staan onderaan. O ja, we werken wel eens vooruit dus het kan zijn dat je de antwoorden van toekomstige tests al ziet. Niet stiekem de antwoorden opschrijven hoor!

24 oktober 2023 Hoeveel gebruik je?


Mijn score is 1473. Wat is jouw score?

5 augustus 2023 Ben je chill of trill?

Voornamelijk A’s: Oops! Je bent behoorlijk gestrest, maar maak je geen zorgen, we kunnen samenwerken om wat meer vrolijkheid in je leven te brengen!

Voornamelijk B’s: Felicitaties! Je bent zo chill als een ijslolly op een warme zomerdag! Blijf lekker jezelf zijn en laat die positieve vibes stromen!

Onthoud dat stress een deel van het leven is, maar het is belangrijk om te lachen en te ontspannen wanneer je kunt. Dus ga naar buiten en omarm de gekte van het leven! 🌈😄

12 januari 2022 HSP

0-7 punten

Je bent waarschijnlijk geen HSP. Je hoort tot de meerderheid van de bevolking en, Hoef je echt niet van te balen, je bent goed zoals je bent.

8-14 punten

Je bent wel sensitief, maar waarschijnlijk niet hoogsensitief. Er zijn verschillende gradaties in sensitiviteit. Dat kan een groot voordeel zijn omdat je wel veel dingen aan kan voelen, maar niet de problemen hebt die de hoogsensitieven vaak hebben.

15-23 punten

Je bent heel waarschijnlijk hoogsensitief (HSP). Vaak ben je gevoeliger voor nuance verschillen dan de meeste andere mensen. Kijk eens in jouw omgeving wie er nog meer hooggevoelig zijn en vraag ze om ook deze test te doen als ze daar zin in hebben.
Misschien is dit werkboek wel wat voor jou.

12 januari 2022 HSP test kinderen.

0-12 punten
Je hebt waarschijnlijk geen HSK (Hoog Sensitief Kind), hoewel dat niet met 100% zekerheid te zeggen is. Als er bijvoorbeeld twee items heel erg waar zijn voor jou kan het zijn dat je kind alsnog hoogsensitief is.

13-23 punten
Je kind is zeer waarschijnlijk hoogsensitief (HSK). Hij/zij is gevoeliger voor nuance verschillen (merkt meer op) dan de meeste andere kinderen. Kijk hier voor een leuke surviavalgids voor jouw kind.

Antwoorden zelftest Geven ~januari 2021~

Geven kan je op verschillende manieren doen. Aandacht, advies, een luisterend oor bieden, of producten geven. Zolang je met liefde geeft, zonder bijbedoelingen en zonder over jouw eigen grens te gaan is het goed. Het kan best zijn dat je na deze test schrikt van het aantal “foute” antwoorden. Dat hoeft helemaal niet erg te zijn, dit soort testen zijn vaak een momentopname. Ga dan eens bij jezelf te rade waarom je deze antwoorden hebt gegeven en of dat soort situaties vaker voorkomen.

Alles goed? Dan ben je een gezonde gever!
1 tot 3 van de minder goede antwoorden gekozen? Je bent op de goede weg en kan nog wat ondersteuning gebruiken.
Meer dan 3 niet goed? Oei, je mag best meer zelfvertrouwen krijgen! Dit boek is perfect voor jou.

Goed zijn: 1,4,7,8,12,14,18,19
Niet zo goed zijn: 2,3,5,6,9,10,11,13,15,16,17,20