Inspiratie Verbinding

Horoscoop week 7 voor Steenbok, Waterman en Vissen

Horoscoop week 7 – 12 t/m 18 februari voor Steenbok, Waterman en Vissen

Steenbok (22 december – 19 januari)

 • Geluksmomentje: Professionaliseren van je CV. Ben je op zoek naar een nieuwe baan of functie? Besteed tijd aan het updaten van je CV en LinkedIn-profiel. Deze stap naar professionele groei doet je goed.
 • Liefde/Vriendschap: Gezamenlijke Hobby. Begin een nieuwe hobby met je partner of vrienden. Dit kan variëren van tuinieren tot koken. Het samen leren en ontwikkelen versterkt jullie relatie.
 • Valkuil: Te Veel Optimisme. Boogschutters staan bekend om hun optimisme, maar dit kan een valkuil worden als ze de realiteit uit het oog verliezen. Het is belangrijk om realistisch te blijven en niet te veel te vertrouwen op optimisme zonder een stevige basis.
 • Gezonde Tip: Hydrateer: Actieve mensen hebben meer vocht nodig maar zijn ook vaak degenen die het te druk lijken te hebben om voldoende te drinken. Draag altijd water bij je als je onderweg bent of zet een vol glas water bij jouw werkplek. Streef naar de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid vocht.

Waterman (20 januari – 18 februari)

 • Geluksmomentje: Filosofische diepgang .Verdiep je in filosofische geschriften die je uitdagen om na te denken over de diepere betekenis van het leven. Overweeg nieuwe perspectieven en ideeën die je wereldbeeld kunnen verbreden.
 • Liefde/Vriendschap: Openhartige Communicatie: Voor Watermannen is openhartige communicatie essentieel. Het uitpraten van ruzies met begrip voor elkaars standpunten bevordert een gezonde en liefdevolle relatie.
 • Valkuil: Idealisme in Werk. Te veel idealisme in professionele doelen kan leiden tot teleurstelling. Het is belangrijk om realistische stappen te zetten en successen te waarderen, hoe klein ook.
 • Gezonde Tip: Eet veel fruit en groenten. Watermannen zijn van nature vaak bezig met hun hoofd, dus het is belangrijk om ook aandacht te hebben voor je lichaam. Fruit en groenten zijn rijk aan vitamines en mineralen die je lichaam nodig heeft om gezond te blijven.

Vissen (19 februari – 20 maart)

 • Geluksmomentje: Meditatieve wandeling. Begin de week met een rustige wandeling langs het water, een plek waar je als Vissen natuurlijk tot rust komt. Laat je gedachten de vrije loop en geniet van de natuurlijke schoonheid om je heen.
 • Liefde/Vriendschap: Ontspanning: Plan regelmatig ontspanningsmomenten met vrienden. Dit kan variëren van een spa-dag tot een rustige avond thuis. Het helpt je om te ontsnappen aan de dagelijkse stress.
 • Valkuil: Ruzie. Vissen zijn gevoelige mensen die ruzies moeilijk vinden. Allen ontkom je hier niet altijd aan. Probeer dit soort situaties niet ten koste van alles te vermijden, maar gebruik ze om ervan te leren.
 • Gezonde Tip: Ontspannende Muziek voor Rust. Luister naar ontspannende muziek voor innerlijke rust. De kalme tonen kunnen stress verminderen. Hier kan je daar meer over lezen en vind je mooie muziek tips die je vast nog niet wist.

Ik hoop dat je genoten hebt van de horoscoop week 7 voor Steenbok,Waterman en Vissen. Volgende week staat jouw nieuwe horoscoop op deze site. Mis niets en zet de OntspanSpecialist in jouw favorieten. Tip! Deel deze site met ook jouw vrienden.

Foto: Christina Morillo.

Je wilt dit vast ook lezen..