Inspiratie Verbinding

Horoscoop week 7 voor Weegschaal, Schorpioen en Boogschutter

Horoscoop week 7 – 12 t/m 18 februari voor Weegschaal, Schorpioen en Boogschutter.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

 • Geluksmomentje: Creatief: Je creatieve energie is deze week op een hoogtepunt. Dit is het perfecte moment om je kunstzinnige kant te verkennen of een lang uitgesteld project op te pakken. Je creaties zullen anderen inspireren.
 • Liefde/Vriendschap: Romantische week: Laat je romantische kant deze week bloeien. Schrijf een liefdesbrief, plan een verrassingsdate of deel gewoon je diepste gevoelens. De sterren staan in jouw voordeel voor een onvergetelijke romantische ervaring.
 • Valkuil: Pas op voor miscommunicatie: Let op voor miscommunicatie deze week. Verduidelijk je intenties en vermijd aannames. Een duidelijke communicatie voorkomt onnodige verwarring en conflicten.
 • Gezonde Tip: Mentaal welzijn: Zorg goed voor je mentale gezondheid. Neem de tijd voor mindfulness en meditatie om stress te verminderen. Een heldere geest brengt balans in je leven.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

 • Geluksmomentje: Brein gym. Los complexe puzzels of raadsels op die je scherpzinnigheid en probleemoplossend vermogen aanspreken.
 • Liefde/Vriendschap: Sensuele Danssessie. Een sensuele danssessie, waarbij lichamen zich vrijuit bewegen, past bij de passie van de Schorpioen en versterkt de verbinding. Dim de lichten en dans samen de nacht in.
 • Valkuil: Moeite met Loslaten. Loslaten kan een uitdaging zijn voor de Schorpioen, die geneigd is vast te houden aan het verleden. Het is belangrijk om te leren dat loslaten niet betekent vergeten, maar eerder ruimte maken voor nieuwe ervaringen en groei. Het verleden mag niet als een last worden meegedragen.
 • Gezonde Tip: Aarden. Besteed tijd aan aarden, vooral als je je overweldigd voelt. Loop blootsvoets op het gras of zand om te helpen je energieën te balanceren. Of oefen thuis als het te koud is om buiten blootvoets te lopen.

Boogschutter (22 november-21 december)

 • Geluksmomentje: Thuis een wereldreis maken. Organiseer een virtuele wereldreis deze week. Kies landen uit waar je heen wilt gaan. Maak gerechten, luister muziek, en bekijk films uit die culturen.
 • Liefde/Vriendschap: Grens Aangeven met Tact. Boogschutters kunnen soms overenthousiast zijn. Leer liefdevol grenzen aangeven, waarbij je begrip toont voor elkaars behoeften en ruimte.
 • Valkuil: Overmatig Vertrouwen in Beweging. De liefde voor fysieke activiteit kan je in de val lokken van overmatige inspanning. Aandacht besteden aan een gezond lichaam is prima. Maar vindt de juiste balans tussen beweging en rust om burn-out te voorkomen.
 • Gezonde Tip: Wees bewust van je valkuilen. De eerste stap om valkuilen te vermijden is om bewust te zijn van je valkuilen. Denk na over wat je vaak doet of zegt dat niet goed voor je is.

Ik hoop dat je genoten hebt van de horoscoop week 7 voor Weegschaal Schorpioen Boogschutter. Volgende week staat jouw nieuwe horoscoop op deze site. Mis niets en zet de OntspanSpecialist in jouw favorieten. Tip! Deel deze site met ook jouw vrienden.

Foto: Christina Morillo.

Je wilt dit vast ook lezen..