Ontspan Specialist Linda noemt zich vaak een nuchtere zwever.
Door haar werk als masseuse ziet ze bijna dagelijks wat stress kan veroorzaken, maar ook hoe moeilijk het is om in deze hectische tijd ontspanning te vinden. Toen haar partner zonder enige waarschuwing overspannen werd is ze haar zoektocht naar een ontspannen, rustig en gelukkig leven begonnen.
Linda neemt je graag mee tijdens haar reis. Haar wijze (en minder wijze) lessen deelt ze hier met je.
Tip van Linda: Ontdek wat goed voelt voor jou, ook al staat er misschien iets anders. Luister naar jezelf. Iedereen is uniek, wat voor de één goed is, hoeft niet per sé ook goed voor jou te zijn. Diep van binnen weet je vaak al wat voor jou gaat werken en wat niet.

ontspan specialist Linda op weg naar een beter bestaan

Over de site.

Op deze site komen vooral blogs en artikelen te staan. Leuk extraatje zijn de inspirerende quotes, affirmaties en soms een challenge.
Laat van je horen, ik leer je graag kennen! Ik vind het fijn als je een reactie bij de artikelen achter laat om me te laten weten hoe je mijn artikelen en challenges vindt. Mis je iets of hoop je ergens meer info over te kunnen krijgen dan mag je me dat ook altijd zeggen bij de comments. Helaas kan ik niet beloven dat ik op elk verzoek in kan gaan, als het iets is waar ik je mee kan helpen dan doe ik dat met plezier.
Om de paar dagen publiceer ik iets voor je. Ik raad je aan om hier regelmatig rond te struinen.
Op deze site staan verkoop links en knoppen van andere bedrijven. Je kan mijn werk ondersteunen door via zo een link iets te kopen. Het kost jou niets extra en ik krijg er een klein bedrag voor. Om mijn site zo puur mogelijk te houden schrijf ik alleen over de boeken en artikelen die ik zelf ken en waar ik achter sta.

Je bent hier, wat nu?

Stap 1 heb je al gezet, je bent op deze site. Geef jezelf een schouderklopje want de eerste stap zetten is niet altijd zo makkelijk als het lijkt.
Stap 2 is optioneel. Maak of koop een dagboek als je dit niet allang hebt. In het artikel me-time staat waarom je dit dagboek nodig gaat hebben.
Stap 3. Veel plezier! Geniet van jouw ontdekkingsreis naar een ontspannen leven. Fijn dat je er bent en dat je mee wilt doen. Wie weet kan jij jezelf binnenkort ook een ontspan specialist noemen.