Leuk dat je de Ontspan Specialist leest!
Toen ik met deze site begon was er slechts één auteur. Inmiddels, ruim een jaar later, zijn er een aantal enthousiaste ontspan specialisten bijgekomen en is het tijd geworden deze pagina een flinke update te geven. Eigenlijk is het suf dat ik dit nu al doe want binnenkort komt er nog meer versterking bij!

Het team.

Aïcha.


Hey daar! Ik ben Aïcha, een levensgenieter die haar dagen vult met mediteren, fietsen, genieten van de natuur, koken, schrijven en wegdromen bij romantische verhalen. Mijn wereld is gevuld met avontuur en plezier, en ik nodig je graag uit om met mij mee te gaan op een reis door mijn passies. Of het nu gaat om het vinden van innerlijke rust tijdens een meditatiesessie, het verkennen van prachtige landschappen op mijn fiets, het creëren van heerlijke gerechten in de keuken, het verdwalen in mijn eigen verhalen of het wegdromen bij liefdesverhalen – er is altijd iets nieuws te ontdekken en te beleven. Dus, laten we samen op avontuur gaan en de schoonheid van het leven omarmen! Je kunt mijn artikelen hier vinden.

Anne-Marie.


Hey allemaal! Ik ben Anne-Marie, een yoga-docente uit de USA met een passie voor het delen van ontspanning en flexibiliteit. Je kunt me vinden op Patreon en YouTube, waar ik leuke tutorials deel onder de naam Laidback Mat. Mijn motto is simpel: yoga is voor iedereen, ongeacht je lenigheid of lichaamstype. Bij mij draait het erom dat jij yoga op jouw eigen manier ervaart. Het maakt niet uit hoe je eruit ziet op de mat; jouw yoga is uniek en helemaal van jou. Laten we samen strekken, ademen en groeien, in ons eigen tempo, op onze eigen mat. Mijn artikelen, tutorials en interviews lees je hier.

Linda.


Hallo daar! Ik ben Linda – een eigenzinnige mix van nuchterheid en spiritualiteit, zoals mijn vrienden graag zeggen. Mijn dagen zijn gevuld met het geven van massages, het beoefenen van Reiki en het bieden van holistische therapie bij Mind-Spa Lotusbloem. Buiten mijn werk ben ik een fervent lezer, een liefhebber van wandelen in de natuur, een bedreven wolspinner en een gepassioneerde theedrinker. Mijn levensfilosofie draait om het idee dat iedereen uniek is, en daarom geloof ik sterk dat er nooit slechts één antwoord is, of het nu gaat om advies op deze site of in een zelfhulpboek. Het belangrijkste is om te ontdekken wat voor jou werkt en wat goed voelt, want het is jouw leven, en jij bent de architect van je eigen geluk.
Wil je lezen wat ik geschreven heb? Kijk dan hier. Ben je net als ik ook dol op katten? Dan vind je mijn andere site vast ook erg leuk.

Over de site.

Op deze site staan inspirerende verhalen, artikelen, recepten en DIY projecten, waargebeurde verhalen en interviews. Als leuk extraatje zijn er soms inspirerende quotes, affirmaties en gekke testjes en soms een challenge. Ook zijn we sinds 2024 begonnen met horoscopen. En dat hebben we geweten! Het aantal lezers is in één klap een stuk groter geworden

We horen graag van je.


Laat van je horen, we willen je graag leren kennen! Momenteel zijn we op zoek naar spannende geheimen maar heb je iets anders leuks om te delen dan mag je ook contact met ons opnemen. Mis je iets of hoop je ergens meer info over te kunnen krijgen dan mag je dat ook altijd zeggen. Helaas kunnen we niet beloven dat we op elk verzoek in kunnen gaan, maar we zullen zeker ons best doen.
Je kunt ons mailen naar zenspecialist1@gmail.com

Waarom we advertenties hebben.


Op deze site staan verkoop links en banners van andere bedrijven. We begrijpen dat dit misschien vervelend voor je is. Maar hiermee wordt wél ons harde werk ondersteunt. We verdienen namelijk niets met deze site en je wilt niet weten hoeveel werk het is om zoiets te maken en blijven onderhouden.
Je kan ons werk ondersteunen door via zo een link iets te kopen. Het kost jou niets extra en wij krijgen er een klein bedrag voor. Om mijn site zo puur mogelijk te houden schrijven we alleen over de boeken en artikelen die we zelf kennen en achter staan.
Wil je ons sponsoren, mail dan even het bedrag en jouw telefoonnummer zodat we een betaalverzoekje kunnen sturen. Vinden we erg lief! zenspecialist1@gmail.com