Inspiratie Verbinding

Horoscoop week 14 voor Ram, Stier en Tweelingen

Horoscoop week 14 – 1 t/m 7 april voor Ram, Stier en Tweelingen

Ram (21 maart – 19 april)

 • Geluksmomentje: Spannend: Deze week zal er iets onverwachts gebeuren. Het kan alles zijn, van een nieuwe baan of een reis tot een creatieve kans. Een onverwachte kans die op je pad komt of een liefdevolle ontmoeting. Wat het ook is, grijp deze kans en laat ‘m niet uit je handen glippen.
 • Liefde/Vriendschap: Steun bieden. Lieve ram, assertief zijn is een aspect van jou dat wordt weinig genoemd omdat er bij jouw andere karaktereigenschappen meer naar voren springen. Je bent assertief en deze week krijg je veel kans dat te tonen. Laat je assertieve kant zien door steun en hulp te bieden aan een vriend, collega of familielid die het moeilijk heeft.
 • Valkuil: Onvoldoende planning. Wees je bewust van het belang van planning. Het kan verleidelijk zijn om impulsief te handelen, maar een gebrek aan planning kan tot problemen leiden. Neem de tijd om strategieën te overwegen voordat je in actie komt.
 • Gezonde Tip: Ga voor een dagelijkse wandeling. Maak een dagelijkse wandeling, zelfs als het maar voor 10 minuten is. Dit bevordert je hartgezondheid en vermindert stress.

Stier (20 april – 20 mei)

 • Geluksmomentje: Het ontvangen van een handgeschreven brief of andere echte post: In een tijdperk van digitale communicatie is een persoonlijke brief een zeldzame en kostbare verrassing. Geef dit geluk door en stuur zelf ook een lieve brief naar een goede vriendin.
 • Liefde/Vriendschap: Samen een boek lezen. Kies een boek en lees dit tegelijkertijd. Bespreek het daarna om jullie gedachten en inzichten te delen. Dit kan de intellectuele band tussen jou en je dierbaren versterken. Wat jullie ook kunnen doen is elkaar stukken voorlezen.
 • Valkuil: Neem pauze. Stieren zijn vaak harde werkers. Te hard werken zonder pauzes kan uiteindelijk stress veroorzaken. Neem tijd voor jezelf lieve stier, de wereld draait echt door als je even de tijd wilt nemen voor jezelf.
 • Gezonde Tip: Variatie is goed. Varieer jouw workouts om het interessant te houden en je gemotiveerd te voelen. Want net als rust nemen is bewegen ook belangrijk voor je.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

 • Geluksmomentje: Ga op avontuur. Maak een dagtocht naar een interessante plek. Of ga op onderzoek uit in je eigen buurt. Ontdekkingen doen in je eigen omgeving brengen ook avontuur.
 • Liefde/Vriendschap: Deel jouw gevoelens. Deze week is een goede tijd om je gevoelens te delen met iemand die je al lang kent lieve Tweelingen. Dit hoeft niet jouw partner te zijn, gevoelens delen met een goede vriendin is net zo belangrijk. Gaat het om iemand waar je al een tijdje een oogje op hebt dan is het nu noodzakelijk jouw gevoelens te delen, anders zou je wel eens te laat kunnen zijn.
 • Valkuil: Conflict vermijden: Je hebt een hekel aan conflict en dit kan ertoe leiden dat je problemen onder het tapijt veegt. Het is belangrijk om confrontaties niet te schuwen en problemen aan te pakken als ze zich voordoen.
 • Gezonde Tip: Creatieve workouts: Maak van je training een kunstvorm. Probeer dans workouts of andere creatieve bewegingsvormen om fit te blijven terwijl je plezier hebt.

Ik hoop dat je genoten hebt van de horoscoop week 14 voor Ram, Stier en Tweelingen. Volgende week staat jouw nieuwe horoscoop op deze site. Mis niets en zet de OntspanSpecialist in jouw favorieten. Tip! Deel deze site met ook jouw vrienden.

Foto’s: van Florin Radu via Pixabay

Je wilt dit vast ook lezen..