horoscoop

Horoscoop week 16voor Kreeft, Leeuw en Maagd

Horoscoop week 16 – 15 t/m 21 april voor Kreeft, Leeuw en Maagd

Kreeft (21 juni – 22 juli)

 • Geluksmomentje: Vroeg onder de wol. Geniet van een avondje thuis. Duik onder een dekentje of breng een luie dag in bed door. Heerlijk ontspannen genieten van de zachte dekens en je favoriete boek of tijdschrift.
 • Liefde/Vriendschap: Knusse Filmavond: Creëer een knusse filmavond voor twee. Een avond vol romantiek, popcorn, en de warmte van elkaars gezelschap versterkt de band met je geliefde.
 • Valkuil: Choose Happy. Het wordt een rustige week voor je maar op sommige momenten zie jij alleen donkere wolken. Los kleine problemen snel op en bekijk alles wat positiever. Wees deze week alert voor jouw neiging tot pessimisme. Achter de wolken schijnt de zon. Ook voor jou lieve Kreeft.
 • Gezonde Tip: Op wolkjes. Investeer in een comfortabel kussen om de kwaliteit van je slaap te verbeteren en spanning in de nek te verminderen.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

 • Geluksmomentje: Grens Aangeven: Het moment waarop je je standpunt duidelijk maakt en je grenzen aangeeft, voel je de kracht van zelfrespect. Als een leeuw bewaak je je territorium met waardigheid. Pas er alleen wel voor op dat je met jouw geluksmoment niet onnodig anderen voor de schenen trapt.
 • Liefde/Vriendschap: Reisplannen Maken: Het plannen van een reis met vrienden of je partner is voor jou, lieve Leeuw, een opwindend proces. Samen dromen en plannen smeedt een sterke band en creëert anticipatie voor toekomstige avonturen.
 • Valkuil: Vermijden van Emotionele Diepgang: Een gesprekje dat over niets gaat? Dat vind je meestal geen enkel probleem, zolang het maar gezellig is. Maar echte intimiteit vereist vaak kwetsbaarheid en openheid. Pas op dat jouw voorkeur voor oppervlakkige gezelligheid soms diepere emotionele verbindingen in de weg staan.
 • Gezonde Tip: Krachttraining: Krachttraining kan je fysieke kracht en zelfvertrouwen vergroten. Ook fijn, als je meer spierkracht hebt verbrand je in rust veel meer vet dus wil je afvallen, ga krachttraining doen.

Maagd (23 augustus – 22 september)

 • Geluksmomentje: Eureka moment. Een puzzelstukje valt op zijn plek, Maagd. Een langdurig raadsel ontrafelt zich deze week dankzij jouw scherpe geest. Laat je intuïtie de weg wijzen. Zodra je het probleem opgelost hebt ervaar je een diepe trots en rust.
 • Liefde/Vriendschap: Je bent een waardevolle vriendin. Vriendschap komt deze periode als een zachte bries, lieve Maagd. Jouw betrouwbaarheid en zorgzaamheid maken je een waardevolle vriendin. Stel je open voor nieuwe verbindingen en geniet van de warmte die echte vriendschappen met zich meebrengen.
 • Valkuil: Over-Analyseren: Jouw neiging om alles te over analyseren kan leiden tot verlamming. Soms is het beter om dingen te laten gebeuren zonder er te veel over na te denken. Het is lastig voor je om alles wat meer op zijn beloop te laten, maar als het je lukt voel je je veel beter.
 • Gezonde Tip: Tuinieren of planten verzorgen: Deze hobby past perfect bij jouw liefde voor detail en natuur. Tuinieren is ontspannend en geeft een gevoel van voldoening.

Ik hoop dat je genoten hebt van de horoscoop week 16 voor Kreeft, Leeuw en Maagd. Volgende week staat jouw nieuwe horoscoop op deze site. Mis niets en zet de Ontspan Specialist in jouw favorieten. Tip! Deel deze site met ook jouw vrienden.

Afbeelding van Jonas Svidras via Pixabay

Je wilt dit vast ook lezen..