horoscoop

Horoscoop week 6 voor Ram, Stier en Tweelingen

Horoscoop week 6 van 5 t/m 11 februari voor Ram, Stier en Tweelingen.

Ram (21 maart – 19 april)

 • Geluksmomentje: Briefgeheim: Deze week ontvang of schrijf je een handgeschreven brief. In het digitale tijdperk is een handgeschreven brief een zeldzaam en bijzonder gebaar. Geniet van de voorpret tijdens het schrijven en denk liefdevol aan de ontvanger. Niet vergeten de brief op de bus te doen.
 • Liefde/Vriendschap: Sportieve date. Ga samen sporten of wandelen. Of het nu gaat om een teamsport of een fitnessuitdaging, het zal jullie band versterken.
 • Valkuil: Te ongeduldig zijn. Wees bewust van jouw natuurlijke ongeduld, Ram. Niet alles gebeurt onmiddellijk, en het afdwingen van snelheid kan soms meer schade dan goed doen. Oefen geduld en laat dingen op hun eigen tempo ontvouwen.
 • Gezonde Tip: Neem korte pauzes tijdens het werk. Las korte pauzes in tijdens je werkdag om mentaal en fysiek te resetten. Werk je veel met een computer? Gebruik die pauzes dan ook om de spieren even goed los te schudden, dit voorkomt nek-en schouderklachten.
 • Verwencadeautje: Klik hier voor jouw verwencadeautje van deze week.

Stier (20 april – 20 mei)

 • Geluksmomentje: Het realiseren van een lang gekoesterde droom: Deze week gaat een lang gekoesterde droom van je in vervulling. Of het nu gaat om iets kleins waar je al lange tijd van droomt, een reis of het starten van een eigen bedrijf, het bereiken van deze mijlpaal brengt enorme voldoening.
 • Liefde/Vriendschap: Bespreek jouw toekomstplannen. Deel dromen en plannen voor de toekomst met jouw partner of een goede vriend. Stier is een teken dat gericht is op de toekomst en waardeert het hebben van een plan.
 • Valkuil: Kritiek krijgen is lastig. Kritiek krijgen is voor jou snel vervelend. Maar wees voorzichtig met te veel weerstand tegen feedback of kritiek. Sta er voor open want vaak kan je ervan leren.
 • Gezonde Tip: Ontspannen is ook nodig. Plan regelmatig ontspanningsmomenten in jouw weekschema om stress te verminderen. Het is fijn voor jou om toekomst en financiën op orde te hebben, maar overdrijf niet in de weg ernaar toe.
 • Verwencadeautje: Klik hier voor jouw verwencadeautje van deze week.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

 • Geluksmomentje: Geef geluk door: Deze week ontvang je een cadeautje van een goede vriendin of jouw geliefde. Het is met liefde en zorg voor je uitgekozen of gemaakt. Zorg ervoor dat er een domino effect van cadeautjes ontstaat. Doe daarom hetzelfde voor iemand anders. Geef geluk door.
 • Liefde/Vriendschap: Sociaal uitblinken: Jouw sociale vaardigheden blinken deze week uit. Helemaal als je actief werkt aan het doorgeven van geluk. Gebruik het om nieuwe, boeiende mensen te ontmoeten.
 • Valkuil: Afwisseling vs. Stabiliteit: Je liefde voor variatie kan botsen met de behoefte aan stabiliteit in het leven. Zoek naar evenwicht tussen nieuwe ervaringen en een stabiele basis.
 • Gezonde Tip: Doe aan vrijwilligerswerk: Gebruik jouw sociale vaardigheden om jezelf in te zetten voor vrijwilligerswerk. Het bevordert niet alleen welzijn, maar ook betekenisvolle connecties. Natuurlijk geldt dit alleen voor de tweelingen die daar voldoende tijd voor hebben want vrijwilligerswerk is iets voor de lange termijn. Heb je het daar veel te druk voor, kies dan voor een kort project zoals een uurtje afval rapen in de buurt.
 • Verwencadeautje: Klik hier voor jouw verwencadeautje van deze week.

Ik hoop dat je genoten hebt van de horoscoop week 6 voor Ram, Stier en Tweelingen. Volgende week staat jouw nieuwe horoscoop op deze site. Mis niets en zet de OntspanSpecialist in jouw favorieten. Tip! Deel deze site met ook jouw vrienden.

Foto: Gary Barnes@Pexels.

Je wilt dit vast ook lezen..