Boekenhoek Verbinding

Dan ga ik nu maar eens lekker van mezelf zitten houden.

Ontdek ‘Dan ga ik nu maar eens lekker van mezelf zitten houden’ – Een inspirerende zoektocht naar zelfacceptatie en verbinding. Geschreven door Lianne Sanders.
Dit bijzondere verhaal neemt je mee op een reis van zelfontdekking te midden van onzekerheid en eenzaamheid.

Het begint allemaal als Lianne haar wereld op zijn kop ziet staan wanneer ze haar vriend betrapt met een ander. Deze pijnlijke ervaring laat haar zich verloren en verlaten voelen. Ze staat voor de uitdaging om een leven alleen te leiden, maar ze weet niet hoe ze dat moet doen. Al jarenlang heeft ze relaties gezocht om zich veilig te voelen bij een man, maar nu komt de paniek naar boven. De slapeloze nachten en knettergekke gedachten dwingen haar om hulp te zoeken.

Op de bank van haar therapeut begint Lianne te begrijpen dat ze onverwerkte gebeurtenissen uit haar verleden onder ogen moet zien en er licht op moet laten schijnen. Terwijl ze de diepte van haar eigen emoties en gedachten induikt, leert ze wat zelfacceptatie werkelijk betekent. Het is een zoektocht naar innerlijke kracht en verbinding met zichzelf.

Dan ga ik nu maar eens lekker van mezelf zitten houden‘ heeft het gevoel van een intiem dagboek. Het verhaal toont de uitdagingen van eenzaamheid en de moed om door te gaan, zelfs wanneer je het liefst zou willen gillen. Het omarmt de momenten van ongegeneerd zoenen op straat en het loslaten van een grote liefde.

Omarm jouw emoties.

Dit boek is een uitnodiging om je eigen emoties onder ogen te zien en te omarmen, om jezelf te accepteren zoals je bent. Lianne Sanders deelt haar persoonlijke verhaal van groei en zelfliefde, wat anderen kan inspireren om hun eigen weg naar zelfacceptatie te vinden. Haar oprechte en ontroerende woorden zullen je raken en aanmoedigen om de reis naar zelfontdekking te beginnen.

van mezelf houden. Lees dit mooie boek

Ga mee op deze transformerende reis van liefde, verdriet en uiteindelijke acceptatie. ‘Dan ga ik nu maar eens lekker van mezelf zitten houden’ is niet alleen een boek, het is een kompas dat je de weg wijst naar een diepere verbinding met jezelf en anderen. Het is een boek dat je hart zal openen en je zal herinneren dat je het waard bent om van jezelf te houden.

Foto’s: Reggienald Suarez @Pexels.

Je wilt dit vast ook lezen..