horoscoop Inspiratie Verbinding

Geweldig Nieuws – Mindful Oasis!

Vandaag heb ik geweldig nieuws om met je te delen, want binnenkort lanceer ik een nieuw project: Mindful Oasis.
Geen zorgen, De Ontspan Specialist blijft gewoon bestaan. Hier blijf je genieten van je wekelijkse horoscoop, boeiende verhalen over ontspanning, interviews, waargebeurde verhalen, leuke DIY-projecten, yoga, meditatie, recepten, en nog veel meer. Elke week publiceren we minstens twee nieuwe artikelen en een horoscoop.

Ons team is inmiddels uitgebreid naar vier personen, iets wat ik nooit had durven dromen toen ik deze website begon.
Ondanks hoe leuk het is om voor deze site te schrijven, miste ik toch een paar dingen. Zo kon ik hier geen echte community opbouwen en had ik, op een paar mailtjes na, nauwelijks contact met mijn lezers. Daarnaast zijn de inkomsten op dit moment nog te laag, vooral als je bedenkt hoeveel uren wij hier wekelijks met zijn vieren aan werken.

Patreon

Gelukkig kwam Anne-Marie met een oplossing voor beide problemen: een Patreon-pagina! Hier kunnen we chatten met leden, cadeautjes sturen, zowel gratis als betaalde content aanbieden en zelfs een online winkel opzetten. Ook komen er binnenkort mooie cursussen beschikbaar op de site.

14.14

Ik ben al een tijdje bezig met het maken en klaarzetten van content en ik word er steeds enthousiaster van. Als alles volgens plan verloopt, gaat Mindful Oasis live op 14 juni om 14.14 uur. Deze tijd is praktisch gekozen omdat Anne-Marie in een andere tijdzone woont, maar toevallig is 14 ook het engelengetal van een nieuwe start, solide basis voor je toekomst bouwen, positieve veranderingen en het manifesteren van je dromen. Dat lijkt me een perfecte start!

Engels

Zoals de naam misschien al doet vermoeden, is Mindful Oasis in het Engels. Hierdoor kan ik een groter publiek bereiken. Het team van De Ontspan Specialist is daarom begonnen met het maken van een extra blokje op de site, waar korte Engelse artikelen en interviews komen te staan.

Mindful Oasis

Mindful Oasis wordt, net als De Ontspan Specialist, een plek waar je rust en plezier kunt verwachten. Het zal echter een stuk spiritueler zijn. Je kunt spirituele mini-workshops, geleide meditaties en elke maand een uitgebreide horoscoop die je kunt downloaden verwachten. Je kunt je aanmelden als gratis lid, en er zijn ook betaalde tiers waarmee je toegang krijgt tot nog veel meer content.

Ik hoop je daar snel te mogen begroeten. Er staan al een paar artikelen op Mindful Oasis, samen met de uitgebreide horoscoop, dus ook als je de 14e je al aanmeld hoef je je niet te vervelen.
Laat je me in de chat weten dat je me al kent van De Ontspan Specialist? Dat zou ik super tof vinden.

Ik heb er zoveel zin in! Zie ik je binnenkort ook bij Mindful Oasis?

Lieve groet, Linda

Je wilt dit vast ook lezen..