horoscoop

Horoscoop week 11 voor Ram, Stier en Tweelingen

Horoscoop week 11 – 11 t/m 17 maart voor Ram, Stier en Tweelingen.


Ram (21 maart – 19 april)

 • Geluksmomentje: DIY. Ram, je vindt het fijn om creatief te zijn. Ga daarom deze week weer aan een nieuw project of pak een half afgemaakt stuk op. Waar je ook voor kiest, zorg dat je jouw project deze week ook afmaakt. Want zowel het met eigen handen iets maken als het eindresultaat geeft voldoening.
 • Liefde/Vriendschap: Nieuwe vrienden maken. Ga erop uit en probeer nieuwe mensen te ontmoeten. Kies eens voor andere plaatsen dan waar je normaalgesproken te vinden bent. Je natuurlijke charisma trekt mensen aan.
 • Valkuil: Te onafhankelijk zijn. Onafhankelijkheid is een sterke eigenschap, maar wees bereid om samen te werken, Ram. Soms kunnen anderen waardevolle bijdragen leveren aan jouw doelen.
 • Gezonde Tip: Maak tijd voor ontspanning. Altijd druk in de weer zijn is niet goed lieve Ram. Reserveer dagelijks wat tijd voor ontspanning, of het nu gaat om lezen, mediteren of een rustige wandeling. Het vermindert stress en bevordert mentale helderheid.

Stier (20 april – 20 mei)

 • Geluksmomentje: Vintage geluk. Lieve Stier, struin deze week de vintage- en krinloop winkels af. Het vinden van een prachtige antieke schat in een tweedehandswinkel maakt jouw week helemaal perfect. Een uniek item dat karakter toevoegt aan je huis of garderobe.
 • Liefde/Vriendschap: Samen genieten van muziek. Bezoek een concert of luister thuis naar muziek. Muziek raakt de sensuele en emotionele kant van Stier en kan een geweldige manier zijn om samen te ontspannen.
 • Valkuil: Zorg voor balans. Overwerk zal leiden tot uitputting. Zorg voor een goede balans tussen werk en ontspanning.
 • Gezonde Tip: Kies voor Biologische Producten: Stieren hebben vaak een sterke band met de natuur, dus kies voor biologisch geteelde groenten en fruit en help zowel de natuur als jouw gezondheid een handje.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

 • Geluksmomentje: Een technologisch snufje ontdekken dat je leven gemakkelijker maakt: Van nieuwe gadgets word je blij. Ga op zoek naar iets nieuws waar je wat aan hebt. Niet meteen aan een nieuwe telefoon denken, gadgets kunnen ook kleine hulpmiddeltjes zijn. Efficiëntie en innovatie brengen plezier.
 • Liefde/Vriendschap: Verliefde Woorden. Laat de liefde spreken met verliefde woorden, lieve Tweelingen. Lees bijvoorbeeld een stuk voor uit een romantisch boek of speel samen jullie favoriete filmscène na. Toon de diepte van je emoties te tonen.
 • Valkuil: Afwijkende meningen negeren: Je bent snel en wendbaar in je denken, maar dit kan leiden tot het negeren van afwijkende meningen. Het waarderen en overwegen van andere standpunten kan je helpen om een rijker en completer beeld te vormen.
 • Gezonde Tip: Slaap: Je hebt misschien de neiging om ’s nachts te piekeren. Creëer een rustgevende slaaproutine met een boek of kalmerende muziek om een vredige nachtrust te bevorderen.

Ik hoop dat je mooie inzichten hebt gekregen in de horoscoop week 11 voor Ram, Stier en Tweelingen. Volgende week staat jouw nieuwe horoscoop op deze site. Mis niets en zet de Ontspan Specialist in jouw favorieten. Tip! Deel deze site met ook jouw vrienden.

Foto: Kristina Paukshtite@Pexels.

Je wilt dit vast ook lezen..