Inspiratie Verbinding

Horoscoop week 11 voor Kreeft, Leeuw en Maagd.

Horoscoop week 11 – 11 t/m 17 maart voor Kreeft, Leeuw en Maagd

Kreeft (21 juni – 22 juli)

 • Geluksmomentje: Beleef gezinsgeluk. Breng quality time door met je familie of gezin en geniet van de warmte en liefde die deze banden brengen. Organiseer bijvoorbeeld een etentje waarbij iedereen een gerechtje meeneemt. Niet vergeten, vrienden behoren ook tot jouw “familie.”
 • Liefde/Vriendschap: Vriendschapsversterking: Lieve Kreeft, een oude vriend staat voor de deur van je hart. Herontdek de vreugde van oude vriendschappen en versterk de banden die de tand des tijds hebben doorstaan. Wie weet is dit wel het begin van meer dan alleen een vriendschap.
 • Valkuil: Verlies de realiteit niet uit het oog. Pas op voor overmatige sentimentaliteit. Blijf realistisch, zelfs in emotioneel geladen situaties.
 • Gezonde Tip: Pak je rust. Geef jezelf de tijd om te rusten en te herstellen na intense emotionele ervaringen. Of beter, pak die rust al voordat er vervelende situaties ontstaan. Als je uitgerust bent kan je alles veel beter aan en herstel je sneller.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

 • Geluksmomentje: Kwaliteitsslaap: Als je je hoofd op het zachte kussen legt, omarm je de rust en vredige sereniteit van de nacht. Lieve Leeuw, slaap als een koning(in), wetende dat je de dag met moed hebt overwonnen.
 • Liefde/Vriendschap: Persoonlijke Cadeaus Maken: Het maken van persoonlijke cadeaus voor vrienden of je partner is een uitdrukking van je warme en liefdevolle aard. Deze attenties versterken de band en tonen je diepe waardering voor hen. Ben je niet goed in het maken van iets persoonlijks, koop dan een handgemaakt cadeautje.
 • Valkuil: Moeite met Hulp Vragen: Je trots kan een hindernis worden als het moeilijk wordt om hulp te vragen. Het is belangrijk te erkennen dat niemand alles alleen kan en dat samenwerken kracht geeft.
 • Gezonde Tip: De Natuur In: Regelmatige wandelingen of hikes in de natuur kunnen zorgen voor een broodnodige verbinding met de aarde en een pauze van je drukke leven.

Maagd (23 augustus – 22 september)

 • Geluksmomentje: Opwindende kans. De sterren juichen voor jou, Maagd. Een opwindende biedt zich aan. Jouw vastberadenheid zal de sleutel zijn tot het maximaliseren van dit geluksmoment.
 • Liefde/Vriendschap: Sportieve liefdesreis: Sportieve activiteiten worden een gezamenlijke reis, waar liefde en competitie hand in hand gaan, een dans van energie die het hart versterkt.
 • Valkuil: Rusteloosheid in Rust: Zelfs in momenten van rust kan je rusteloos zijn lieve Maagd. Altijd maar denkend aan wat nog moet gebeuren. Dit kan leiden tot oververmoeidheid. Kortom, maak jouw hoofd vaker leeg.
 • Gezonde Tip: Creatieve hobby’s: Maagden hebben vaak een verborgen creatieve kant. Ontdek hobby’s zoals schilderen of schrijven om jezelf op een nieuwe manier uit te drukken. Het geeft je ook iets van die ontspanning die je zo hard nodig hebt als je jezelf durft te verliezen in het scheppingsproces.

Ik hoop dat je mooie inzichten hebt gekregen in de horoscoop week 11 voor Kreeft, Leeuw en Maagd. Volgende week staat jouw nieuwe horoscoop op deze site. Mis niets en zet de OntspanSpecialist in jouw favorieten. Tip! Deel deze site met ook jouw vrienden.

Foto: Kristina Paukshtite@Pexels.

Je wilt dit vast ook lezen..