horoscoop

Horoscoop week 11 voor Weegschaal, Schorpioen en Boogschutter

Horoscoop week 11 – 11 t/m 17 maart voor Weegschaal, Schorpioen en Boogschutter.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

 • Geluksmomentje: Helpende Hand. Deze week vind je vreugde in het helpen van anderen lieve Weegschaal. Vrijwilligerswerk, een luisterend oor bieden of gewoon een vriend in nood helpen. Behulpzaam zijn kan je een diep gevoel van voldoening geven.
 • Liefde/Vriendschap: Nieuwe vriendschappen. Deze week staat in het teken van nieuwe ontmoetingen. Je sociale leven bloeit op, en elke interactie heeft het potentieel om iets groots te onthullen. Blijf openstaan voor mensen die je pad kruisen.
 • Valkuil: Besluiteloosheid: De constante drang naar evenwicht kan leiden tot besluiteloosheid. Weegschalen moeten oppassen dat ze niet vastlopen in eindeloze overwegingen. Je laat hierdoor te vaak kansen voorbijgaan.
 • Gezonde Tip: Natuurlijke Wandelingen: Voor de Weegschaal is wandelen in de natuur een perfecte manier om lichaam en geest in evenwicht te brengen. De frisse lucht en groene omgeving stimuleren positieve energie.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

 • Geluksmomentje: Psychologisch boek. Lees een boek over psychologie of persoonlijke ontwikkeling, zoals een zelfhulpboek. Kies voor iets wat je intrigeert en uitdaagt lieve Schorpioen.
 • Liefde/Vriendschap: Ontspanning in de Natuur: De ultieme ontspanning voor Schorpioenen ligt in de schoonheid van de natuur. Een dagwandeling in het bos, omringd door de rustgevende geluiden van de natuur, of langs het strand met de kalmerende branding, brengt niet alleen rust maar ook helderheid in hun gedachten.
 • Valkuil: Ongezonde Competitiviteit: De natuurlijke drang om te winnen en te heersen kan leiden tot ongezonde competitiviteit. De Schorpioen moet leren dat samenwerking vaak krachtiger is dan strijd. Het kan waardevol zijn om de focus te verschuiven van externe competitie naar interne groei en samenwerking met anderen.
 • Gezonde Tip: Lachtherapie: Omarm het helende effect van lachen. Kijk een grappige film of breng tijd door met vrienden die je aan het lachen maken. Lachen is een geweldige manier om stress te verlichten.

Boogschutter (22 november–21 december)

 • Geluksmomentje: Test je Kennis op een Trivia-avond. Doe mee aan een lokale trivia-avond of pup quiz en test je kennis terwijl je geniet van het gezelschap van anderen. Een leuke en lichte manier om je brein te prikkelen en nieuwe mensen te ontmoeten. Laat deze activiteit een bron van plezier en sociale verbinding zijn.
 • Liefde/Vriendschap: Gezonde Voeding, Gezonde Liefde: Voor Boogschutters is het delen van gezonde maaltijden een uiting van liefde. Experimenteer met nieuwe gerechten en geniet samen van culinaire hoogstandjes.
 • Valkuil: Ruziezoekende Neigingen: De neiging om confrontaties niet uit de weg te gaan kan resulteren in onnodige ruzies. Boogschutters moeten leren wanneer het gepast is om te debatteren en wanneer het beter is om te kalmeren.
 • Gezonde Tip: Sport als Avontuurlijke Uitdaging: De sportieve aard van de Boogschutter kan worden benut door fysieke activiteiten te zien als avontuurlijke uitdagingen. Ontdek nieuwe sporten of geniet van buitenactiviteiten zoals wandelen of fietsen.

Ik hoop dat je mooie inzichten hebt gekregen in de horoscoop week 11 voor Weegschaal Schorpioen Boogschutter. Volgende week staat jouw nieuwe horoscoop op deze site. Mis niets en zet de OntspanSpecialist in jouw favorieten. Tip! Deel deze site met ook jouw vrienden.

Foto: Kristina Paukshtite@Pexels.

Je wilt dit vast ook lezen..