horoscoop

Horoscoop week 11 voor Steenbok, Waterman en Vissen

Horoscoop week 11 – 11 t/m 17 maart voor Steenbok, Waterman en Vissen

Steenbok (22 december – 19 januari)

 • Geluksmomentje: Langetermijnplanning. Reflecteer op langetermijndoelen en maak een stapsgewijs plan deze week. Het stellen van heldere doelen en strategieën creëert een pad naar succes en persoonlijke vervulling.
 • Liefde/Vriendschap: Thuisbioscoop Avond. Organiseer een filmavond thuis. Als Steenbok hou je van comfort en stabiliteit, dus maak het gezellig met dekens, snacks en een selectie van jullie favoriete films.
 • Valkuil: Uitstelgedrag en Te Laat Komen. Lieve Steenbok ja kan soms neigen naar uitstelgedrag en het overschrijden van deadlines. Dit komt door jouw neiging om op het laatste moment te handelen. Het is belangrijk om discipline te tonen en betrouwbaar te zijn in professionele en persoonlijke verplichtingen. Verras jouw vrienden deze week door op tijd te arriveren.
 • Gezonde Tip: Fysieke Activiteiten met Vrienden. Combineer sociale interactie met lichaamsbeweging door vrienden uit te nodigen voor sportieve activiteiten. Dit houdt de motivatie hoog en zorgt voor plezierige beweging.

Waterman (20 januari – 18 februari)

 • Geluksmomentje: Ontdek nieuwe muziekgenres. Verken muziekgenres die buiten je gebruikelijke voorkeur vallen. Duik in onbekende genres en ontdek nieuwe artiesten die je horizon verbreden en je auditieve ervaring verrijken.
 • Liefde/Vriendschap: Verrassingen met Diepgang: Lieve waterman, verrassingen zijn voor jou het meest waardevol wanneer ze diepgang hebben. Een onverwacht gebaar dat de ander je echt kent, toont liefde en waardering. Maar let op want diepgang is deze week ook jouw valkuil.
 • Valkuil: Vermijden van Emotionele Diepgang. Door jouw rationele aard kan je deze week emotionele diepgang vermijden. Let daar de komende weken op en werk eraan dat je je wat meer inleeft in de situatie van de ander. Dit is essentieel voor het hebben van zowel goede werk- als privé relaties.
 • Gezonde Tip: Beperk je inname van suiker en alcohol. Suiker en alcohol kunnen je bloedsuikerspiegel verstoren en je energieniveau verlagen. Nieuwsgierig naar nieuwe snacks zijn kan best een keer leuk zijn. Maar let erop dat het niet te veel wordt.

Vissen (19 februari – 20 maart)

 • Geluksmomentje: Harmonie vinden in Yoga of Tai Chi: Beoefen een zachte vorm van lichaamsbeweging zoals yoga of Tai Chi. Deze disciplines brengen niet alleen je lichaam in balans, maar ook je geest. Laat de rustgevende bewegingen en ademhalingstechnieken je helpen om stress los te laten en innerlijke harmonie te vinden. Dit is een moment voor zelfreflectie en het koesteren van je emotionele welzijn.
 • Liefde/Vriendschap: Verliefd worden: Deze week is perfect om (weer) verliefd te worden. Op jezelf en jouw partner als je die hebt. Ook is het een goed moment om deze week open te staan voor een nieuwe liefde als je momenteel single bent. Lieve Vissen, straal liefde uit als je liefde wilt ontvangen.
 • Valkuil: Escapisme: Vissen hebben de neiging om de realiteit te ontvluchten door middel van fantasie. Het is belangrijk om een balans te vinden tussen dromen en de uitdagingen van het echte leven aan te gaan.
 • Gezonde Tip: Duidelijke Communicatie: Oefen in het helder communiceren van je behoeften en gevoelens om misverstanden te voorkomen. Openheid bevordert begrip en versterkt zowel persoonlijke als professionele relaties.

Ik hoop dat je mooie inzichten hebt gekregen in de horoscoop week 11 voor Steenbok Waterman en Vissen. Volgende week staat jouw nieuwe horoscoop op deze site. Mis niets en zet de OntspanSpecialist in jouw favorieten. Tip! Deel deze site met ook jouw vrienden.

Foto: Kristina Paukshtite@Pexels.

Je wilt dit vast ook lezen..