horoscoop

Horoscoop week 12 voor Kreeft, Leeuw en Maagd

Horoscoop week 12 – 18 t/m 24 maart voor Kreeft, Leeuw en Maagd

Kreeft (21 juni – 22 juli)

 • Geluksmomentje: Culinaire lekkernijen. Ontdek deze week nieuwe recepten. Genieten wordt nog leuker als je jouw nieuwe vondsten kan delen met je dierbaren. Kijk hier voor lekkere recept ideeën.
 • Liefde/Vriendschap: Vriendelijke Luisteraar: Jouw vriendelijkheid als luisteraar is een schat. Sta open voor de verhalen van vrienden en geliefden, en bied een luisterend oor dat troost en begrip schenkt. Deze week ontvang je wat je zelf uitstraalt naar anderen.
 • Valkuil: Nogmaals, leer Nee te zeggen. Lieve Kreeft, let op het gevoel van verantwoordelijkheid voor de emoties van anderen. Iedereen draagt zijn eigen last. Je bent er zo aan gewend om anderen te helpen en bij te staan dat je geneigd bent de problemen van andere over te nemen. Bijstaan mag, problemen over proberen te nemen mag en kan niet. Zeg vaker nee. Het helpt zowel jou als de ander verder.
 • Gezonde Tip: Ga voor blauw! Of rood. Voeg bessen toe aan je dieet voor antioxidanten en een boost voor je immuunsysteem. Weet je dat er in de piepkleine duindoornbesjes een enorme hoeveelheid vitamine C zit? Zonder suiker eten hoor, ook al zijn ze vreselijk zuur.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

 • Geluksmomentje: Sportieve Overwinning: In het zweet van je inspanningen voel je de triomf van een sportieve overwinning. Als een ware leeuw, ben je niet bang om de competitie aan te gaan en te laten zien waar je kracht ligt.
 • Liefde/Vriendschap: Samen Genieten van Luxe: Samen met een geliefde genieten van de fijnere dingen in het leven. Genieten doe je deze week extra van een dagje naar de sauna of een chique diner. Deze luxe past perfect bij jouw levensstijl en versterkt de romantische band.
 • Valkuil: Ontkenning van Zwaktepunten: Het kan verleidelijk zijn om zwaktepunten te negeren, maar het erkennen en aanpakken ervan is cruciaal voor persoonlijke groei en ontwikkeling.
 • Gezonde Tip: Leer Iets Nieuws: Daag jezelf uit door iets nieuws te leren lieve Leeuw. Dit kan een nieuwe taal zijn, een kookcursus of zelfs een nieuwe sport.

Maagd (23 augustus – 22 september)

 • Geluksmomentje: Perfect inzicht. Jouw oog voor detail is dit keer je geluksbrenger, Maagd. Kleine aanpassingen brengen grote veranderingen. Geniet van de voldoening van het perfectioneren van elk aspect van je leven.
 • Liefde/Vriendschap: Samen wandelen in de natuur: Samen wandelen in de natuur brengt de Maagd en jouw geliefde dichter bij elkaar, waar elke stap een kans is om liefde te cultiveren.
 • Valkuil: Gebrek aan Flexibiliteit: Jouw vasthoudendheid aan routine en regels kan soms leiden tot een gebrek aan flexibiliteit, wat problemen kan veroorzaken in jouw aanpassingsvermogen aan nieuwe situaties.
 • Gezonde Tip: Natuurlijke Voeding: Kies voor voeding die zo dicht mogelijk bij de natuur staat. Vermijd verwerkte voedingsmiddelen en geniet van verse, organische producten.

Ik hoop dat je mooie inzichten hebt gekregen in de horoscoop week 12 voor Kreeft, Leeuw en Maagd. Volgende week staat jouw nieuwe horoscoop op deze site. Mis niets en zet de OntspanSpecialist in jouw favorieten. Tip! Deel deze site met ook jouw vrienden.

Foto: Kristina Paukshtite@Pexels.

Je wilt dit vast ook lezen..