horoscoop

Horoscoop week 10 – Ontdek de Karakters van de Sterrenbeelden

Horoscoop week 10 – 4 t/m 10 maart.

Ram, Stier en Tweelingen.

Ram (21 maart – 19 april): Gedreven, moedig en vol energie. Rammen zijn geboren leiders die graag nieuwe avonturen aangaan en uitdagingen aangaan.

Stier (20 april – 20 mei): Standvastig, betrouwbaar en genietend van luxe. Stieren zijn vaak koppig maar ook toegewijd en vastberaden.

Tweelingen (21 mei – 20 juni): Levendig, veelzijdig en nieuwsgierig. Tweelingen zijn sociaal en hebben een scherpe geest, maar kunnen soms rusteloos zijn.

Kreeft, Leeuw en Maagd.

Kreeft (21 juni – 22 juli): Gevoelig, zorgzaam en intuïtief. Kreeften hechten veel waarde aan huis en familie, en hun emotionele diepgang is hun kracht.

Leeuw (23 juli – 22 augustus): Trots, zelfverzekerd en charismatisch. Leeuwen zijn de koningen en koninginnen van de jungle, vol zelfvertrouwen en vastberadenheid.

Maagd (23 augustus – 22 september): Analytisch, praktisch en perfectionistisch. Maagden streven naar perfectie in alles wat ze doen en hebben oog voor detail.

Weegschaal, Schorpioen en Boogschutter.

Weegschaal (23 september – 22 oktober): Evenwichtig, charmant en sociaal. Weegschalen houden van harmonie en streven naar rechtvaardigheid in al hun relaties. Klik hier om de horoscoop van week 10 voor de Weegschaal te lezen.

Schorpioen (23 oktober – 21 november): Intens, gepassioneerd en vastberaden. Schorpioenen hebben een diepe en mysterieuze aard, en ze gaan altijd voor wat ze willen.

Boogschutter (22 november – 21 december): Avontuurlijk, optimistisch en vrijgevig. Boogschutters zijn altijd op zoek naar nieuwe ervaringen en wijde horizonten.

Steenbok Waterman en Vissen.

Steenbok (22 december – 19 januari): Ambitieus, gedisciplineerd en praktisch. Steenbokken streven naar succes en zijn bereid hard te werken om hun doelen te bereiken.

Waterman (20 januari – 18 februari): Origineel, onafhankelijk en humanitair. Watermannen zijn visionairs die streven naar vooruitgang en gelijkheid voor iedereen.

Vissen (19 februari – 20 maart): Empathisch, creatief en dromerig. Vissen hebben een rijke verbeeldingskracht en een diep begrip van de menselijke emoties.

Ontdek meer bij de Ontspan Specialist.

Wil je meer weten over astrologie, wellness, en allerlei andere interessante onderwerpen? Ontdek dan wat de Ontspan Specialist te bieden heeft! Klik hier om verder te lezen en te ontdekken wat er nog meer leuks te ontdekken valt.

Foto’s: Daniel Xavier @Pexels.

Je wilt dit vast ook lezen..