horoscoop

Horoscoop week 10 voor Ram, Stier en Tweelingen

Horoscoop week 10 – 4 t/m 10 maart voor Ram, Stier en Tweelingen

Ram (21 maart – 19 april)

 • Geluksmomentje: Verloren schatten: Tijdens het opruimen vind je een voorwerp waarvan je dacht dat je het kwijt was. Dat ene ding dat je al tijden kwijt was, duikt plotseling op en het voelt als een kleine overwinning.
 • Liefde/Vriendschap: Delen van dromen. Deel je toekomstdromen met je dierbaren en moedig hen aan hetzelfde te doen. Samen naar die doelen toewerken verbindt.
 • Valkuil: Te weinig flexibiliteit. Wees bereid om flexibel te zijn, Ram. Je vastberadenheid is bewonderenswaardig, maar soms kunnen onverwachte wendingen plaatsvinden. Flexibiliteit stelt je in staat om met veranderingen om te gaan zonder vast te lopen.
 • Gezonde Tip: Plan een digitale detox. Neem een dag vrij van digitale apparaten om mentaal te ontspannen en te genieten van de omgeving.

Stier (20 april – 20 mei)

 • Geluksmomentje: Een ontspannende dag in de natuur: De tijd nemen om te genieten van de schoonheid van de natuur herstelt je energie en brengt rust. Als het weer het toelaat zou je kunnen mediteren buiten.
 • Liefde/Vriendschap: Samen een wellness-dag. Plan een dag van verwennerij en ontspanning, zoals een bezoek aan een spa of het nemen van een luxe bad thuis. Stier houdt van ontspanning en zelfzorg.
 • Valkuil: Koppigheid. Stieren kunnen af en toe behoorlijk koppig zijn. Kijk daar een beetje mee uit want koppig vasthouden aan je mening kan relaties onder druk zetten. Sta open voor andere perspectieven.
 • Gezonde Tip: Minder Stress. Ontdek gezonde manieren van stressvermindering, zoals tai chi of mindfulness. Je kunt ook een ontspannende Reiki op afstandsessie boeken bij Linda of meedoen met één van de vele online yoga sessies van Anne-Marie.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

 • Geluksmomentje: Een onverwachte uitnodiging voor een intellectueel gesprek: Diepgaande discussies brengen nieuwe perspectieven. Je leert ervan en geniet van het uitwisselen van ideeën.
 • Liefde/Vriendschap: Verbondenheid met Vrienden: Je sociale kring komt op de voorgrond, Tweelingen. Versterk de banden met vrienden en geniet van gezamenlijke activiteiten. Een speciale bijeenkomst kan leiden tot waardevolle connecties en gedeelde herinneringen.
 • Valkuil: Spreken voor het denken tijdens ruzies: Je snelle geest is een zegen, maar in hitte van een ruzie, kan het een valkuil worden. Soms spreek je voordat je echt nadenkt, wat kan leiden tot misverstanden of het kwetsen van anderen. Probeer te luisteren en na te denken voordat je reageert.
 • Gezonde Tip: Kruidenthee: Voeg wat variatie toe aan je dagelijkse hydratatie door verschillende kruidentheeën te proberen. Ze bieden niet alleen smaak, maar ook gezondheidsvoordelen.

Ik hoop dat je genoten hebt van de horoscoop week 10 voor Ram, Stier en Tweelingen. Volgende week staat jouw nieuwe horoscoop op deze site. Mis niets en zet de OntspanSpecialist in jouw favorieten. Tip! Deel deze site met ook jouw vrienden.

Foto: Daniel Xavier @Pexels.

Je wilt dit vast ook lezen..