Inspiratie Verbinding

Horoscoop week 9 voor Kreeft, Leeuw en Maagd

Horoscoop week 9 – 26 februari t/m 3 maart voor Kreeft, Leeuw en Maagd

Kreeft (21 juni – 22 juli)

 • Geluksmomentje: Emotionele intimiteit. Koester momenten van emotionele intimiteit. Deze week is perfect om diepgaande gesprekken te voeren en je emotionele connecties te versterken.
 • Liefde/Vriendschap: Huiselijke Harmonie: Creëer huiselijke harmonie, Kreeft. Samenzijn met je geliefden in de warmte van thuis brengt een gevoel van geborgenheid en liefde. Koester deze kostbare momenten.
 • Valkuil: Leer NEE te zeggen. Pas op voor overmatige betrokkenheid bij de zorgen van anderen. Het kan leiden tot emotionele overbelasting. Leer nee te zeggen.
 • Gezonde Tip: Meditatie geeft rust. Maak tijd vrij voor ontspannende meditatiesessies om je emotionele balans te behouden. Mediteren hoeft helemaal niet lang te duren, een paar minuten even helemaal tot rust komen is ook prima.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

 • Geluksmomentje: Knuffelen met een Huisdier: Als je je huisdier in je armen sluit, voel je een diepe connectie en liefde. Jouw koninklijke genegenheid straalt door, en je beseft dat de simpele momenten met je trouwe metgezel een bron van ongekende vreugde zijn. Heb je geen huisdier, geniet dan van de vogels buiten. Kijk hoe actief ze op zoek zijn naar voedsel en luister naar hun gezang.
 • Liefde/Vriendschap: Filmavonden Thuis: Het plannen van een filmavond thuis, compleet met zelfgemaakte snacks, is een perfecte manier voor jou als Leeuw om te ontspannen en quality time door te brengen met je geliefden.
 • Valkuil: Te Veel De Zin Doordrammen: Jouw vastberadenheid is bewonderenswaardig, maar soms kan het doorslaan in het te veel doordrammen van je eigen zin. Flexibiliteit in denken brengt vaak meer harmonie.
 • Gezonde Tip: Kwaliteitsslaap: Een druk leven vereist kwaliteitsslaap. Investeer in een comfortabel bed en zorg voor een rustgevende slaapomgeving.

Maagd (23 augustus – 22 september)

 • Geluksmomentje: Oplossen van een probleem: Jouw oplossingsgerichte gave komt deze week goed tot zijn recht. Behalve kleine probleempjes, waarvan je waarschijnlijk niet eens door hebt dat je ze oplost, krijg je ook een groter vraagstuk. Ook dit gaat je deze week lukken.
 • Liefde/Vriendschap: Zorgvuldig onderhouden. In de wereld van de Maagd bloeit liefde als een zorgvuldig onderhouden tuin, waar elk gebaar en woord als voeding dienen voor de groei van jouw verbondenheid.
 • Valkuil: Perfectionist tot op het bot. Jouw streven naar perfectie kan leiden tot uitputting. Het onophoudelijk najagen van het ideale plaatje kan jouw welzijn en dat van je dierbaren beïnvloeden.
 • Gezonde Tip: Balans in Voeding. Als Maagd heb je oog voor detail, wat perfect is voor het bijhouden van een gebalanceerd dieet. Zorg voor een mix van groenten, eiwitten en koolhydraten in je maaltijden. Kleine, regelmatige aanpassingen kunnen een groot verschil maken voor je gezondheid.

Ik hoop dat je genoten hebt van de horoscoop week 9 voor Kreeft, Leeuw en Maagd. Volgende week staat jouw nieuwe horoscoop op deze site. Mis niets en zet de OntspanSpecialist in jouw favorieten. Tip! Deel deze site met ook jouw vrienden.

Foto: Christina Morillo.

Je wilt dit vast ook lezen..