horoscoop

Horoscoop week 9 voor Ram, Stier en Tweelingen

Horoscoop week 9 – 26 februari t/m 3 maart voor Ram, Stier en Tweelingen

Ram (21 maart – 19 april)

 • Geluksmomentje: Compliment: Deze week krijg je een verrassend compliment van een vreemde.Dit geeft je zelfvertrouwen een boost en brengt een glimlach op je gezicht.
 • Liefde/Vriendschap: Competitief spel. Organiseer een vriendelijke competitie of spelavond. Rammen zijn competitief en genieten van een gezonde uitdaging. Zorg er wel voor dat het gezellig blijft hoor.
 • Valkuil: Onvoldoende reflectie. Je bent altijd druk bezig, Ram, maar vergeet niet regelmatig te reflecteren. Een gebrek aan reflectie kan leiden tot het herhalen van fouten. Neem de tijd om na te denken over je acties en ervan te leren.
 • Gezonde Tip: Experimenteer met gezonde desserts. Heb je vaak zin in iets zoets? Verwen jezelf met gezonde dessertopties, zoals fruitsalades of yoghurt met vers fruit.

Stier (20 april – 20 mei)

 • Geluksmomentje: Een diepe meditatieve ervaring: Een moment van diepe innerlijke vrede en rust vinden tijdens meditatie. Je voelt meteen dat het goed voor je is. Spreek met jezelf af dat je vanaf nu vaker dit soort momenten inlast.
 • Liefde/Vriendschap: Samen tuinieren. Besteed tijd aan tuinieren of het verzorgen van huisplanten. Dit aardende, rustgevende tijdverdrijf is perfect voor Stier en helpt bij het opbouwen van verbindingen met de natuur en met elkaar.
 • Valkuil: Negeer die innerlijke stem niet. Het negeren van emotionele behoeften kan tot innerlijke onrust leiden. Luister beter naar jezelf en handel er ook naar.
 • Gezonde Tip: Vermijd Zware Maaltijden voor het Slapen: Een gezellige avond met een goed gezelschap en lekker eten is fantastisch. Maar een zware maaltijd verstoort wel de nachtrust. Eet licht in de avond om indigestie te voorkomen. Het zorgt er ook voor dat je veel beter slaapt.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

 • Geluksmomentje: Een gezellige avond met vrienden. Lachen en genieten van elkaars gezelschap. Speel een grappig spel, zoek hier voor iets geks om als groepsactiviteit te doen, of kijk naar stand up commedians.
 • Liefde/Vriendschap: Een romantische date. De komende tijd voel je de vlinders in jouw buik fladderen. Je wordt uitgenodigd voor een romantische date. Stoere tweelingen mogen natuurlijk ook zelf die date plannen, waarom zou je wachten tot de ander dat doet?
 • Valkuil: Gezondheid verwaarlozen: Je bent geneigd om constant bezig te zijn, maar dit kan ten koste gaan van je gezondheid. Onregelmatige maaltijden, te weinig slaap en het negeren van signalen van je lichaam kunnen leiden tot gezondheidsproblemen. Geef prioriteit aan zelfzorg en gezonde gewoonten.
 • Gezonde Tip: Mindful eten: Je enthousiasme kan leiden tot haastig eten. Probeer bewuster te eten, geniet van elke hap en luister naar je lichaam wanneer het verzadigd is.

Ik hoop dat je genoten hebt van de horoscoop week 9 voor Ram, Stier en Tweelingen. Volgende week staat jouw nieuwe horoscoop op deze site. Mis niets en zet de OntspanSpecialist in jouw favorieten. Tip! Deel deze site met ook jouw vrienden.

Foto: Christina Morillo.

Je wilt dit vast ook lezen..