Inspiratie Verbinding

Horoscoop week 14voor Kreeft, Leeuw en Maagd

Horoscoop week horoscoop week 14 – 1 t/m 7 april voor voor Kreeft, Leeuw en Maagd

Kreeft (21 juni – 22 juli)

 • Geluksmomentje: Luister naar jouw buikgevoel. Laat je intuïtie spreken want meestal zit je dan goed. Vertrouw op je innerlijke wijsheid en laat het je leiden naar gelukkige en vervullende keuzes. Lieve kreeft, heb vertrouwen!
 • Liefde/Vriendschap: Verwennen met Liefde: Verwen je geliefde met liefdevolle gebaren. Een simpele daad van vriendelijkheid of een verrassingsmoment creëert een sfeer van liefde en waardering. Je zult ervaren dat jouw lieve gebaren ook naar je terug zullen komen.
 • Valkuil: Jouw gevoelens doen er ook toe. Wees alert op het verbergen van je ware gevoelens uit angst voor afwijzing. Eerlijkheid bevordert emotionele gezondheid. Verdriet en boosheid zijn emoties waar je niet te lang mee rond wilt lopen anders zetten ze zich in jouw lichaam vast.
 • Gezonde Tip: Ouderwets handwerken. Stimuleer je creatieve kant door regelmatig kunst en ambachten te beoefenen. Ga bijvoorbeeld wol spinnen en geniet van het rustgevende en meditatieve gevoel dat je daar van krijgt.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

 • Geluksmomentje: Natuurlijke Connectie: Wandelen in de natuur, omringd door de majestueuze schoonheid van het landschap, voel je je één met de wereld. De natuurlijke omgeving doet je innerlijke leeuw brullen van vreugde.
 • Liefde/Vriendschap: Samen Lachen: Je vermogen om de humor in situaties te zien en samen met vrienden of je partner te lachen, creëert vreugdevolle herinneringen en een diepe, gedeelde vreugde.
 • Valkuil: Teveel Nadruk op Status: Oei lieve leeuw, jouw streven naar status en erkenning kan soms leiden tot het verwaarlozen van diepere menselijke connecties. Het is essentieel om de waarde van persoonlijke relaties te erkennen.
 • Gezonde Tip: Mindfulness. Probeer mindfulness of ademhalingsoefeningen om je geest te centreren en stress te verminderen.

Maagd (23 augustus – 22 september)

 • Geluksmomentje: Een beetje extra geluk. Een vleugje geluk omringt je deze week, lieve Maagd. Vertrouw op je capaciteit om elk obstakel te overwinnen. Het universum zet alles in beweging om je succes te bezorgen.
 • Liefde/Vriendschap: Liefdevolle woorden als wegwijzers: Als jouw liefdevolle woorden als wegwijzers dienen, wordt elke zin een reis die jullie harten verbindt, de taal van genegenheid gesproken in fluisteringen.
 • Valkuil: Eigenwijsheid als Struikelblok: Jouw eigenwijsheid kan een struikelblok zijn in relaties en samenwerkingen. Openstaan voor andere meningen kan nieuwe deuren openen.
 • Gezonde Tip: Puzzels en Brain Teasers: Houd je geest scherp met puzzels en raadsels. Dit stimuleert je hersenen en biedt een gezonde afleiding van dagelijkse zorgen.

Ik hoop dat je genoten hebt van de horoscoop week 14 voor Kreeft, Leeuw en Maagd. Volgende week staat jouw nieuwe horoscoop op deze site. Mis niets en zet de OntspanSpecialist in jouw favorieten. Tip! Deel deze site met ook jouw vrienden.

Foto’s: van Florin Radu via Pixabay

Je wilt dit vast ook lezen..