horoscoop

Horoscoop week 14 voor Weegschaal, Schorpioen en Boogschutter

Horoscoop week 14 – 1 t/m 7 april voor Weegschaal, Schorpioen en Boogschutter.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

 • Geluksmomentje: Mooie gesprekken. Plan een sociale bijeenkomst met vrienden, waarbij je geniet van het gezelschap en evenwichtige gesprekken. Het uitwisselen van ideeën zorgt voor veel voldoening en plezier.
 • Liefde/Vriendschap: Slaapritueel voor Samen Zijn. Creëer een slaapritueel samen. Lieve Weegschaal, jij waardeert rust en harmonie als geen ander. Deel een rustgevende activiteit voor het slapengaan om jullie band te verdiepen en nachtrust te verbeteren.
 • Valkuil: Gezondheidsverwaarlozing: Je kunt zo druk in jouw hoofd bezig zijn met het zoeken naar balans dat de gezondheid uit het oog verloren wordt. Op papier heb je het allemaal al uitgestippeld, nu is het tijd om het ook uit te gaan voeren. Onvoldoende aandacht voor zelfzorg kan leiden tot gezondheidsproblemen.
 • Gezonde Tip: Creatief Mediteren: Integreer een korte, creatieve meditatie in de dagelijkse routine. Deze zullen je helpen om helderheid te vinden te midden van het hectische dagelijkse leven. Je hoeft hiervoor niet op een kussentje te gaan zitten, maak bijvoorbeeld elke dag een tekening of scrapbook werkje.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

 • Geluksmomentje: Diepgaande meditatie. Leen het meditatiekussentje van een weegschaal (zie hierboven) want jij kan deze de komende weken hard gebruiken. Ga rustig zitten, sluit de ogen en voel wat je de komende dagen toe-komt. Deze vorm van meditatie helpt je om dieper in jezelf te graven en innerlijke rust te vinden.
 • Liefde/Vriendschap: Emoties oproepen tijdens het filmkijken: Een romantisch avondje thuisbios met films die diepe emoties oproepen, is ideaal voor je, lieve Schorpioen. Zoek films uit die jullie op een dieper niveau zullen verbinden. Het delen van filmische ervaringen kan emotioneel resoneren.
 • Valkuil: Te Sterk Vasthouden aan Wrok: De Schorpioen heeft de neiging om diep gekoesterde wrok vast te houden. Het is belangrijk om vergevingsgezindheid te worden. Leer ook los te laten, dit is voor jouw eigen emotioneel welzijn. Het koesteren van wrok kan leiden tot innerlijke conflicten en het belemmeren van persoonlijke groei.
 • Gezonde Tip: Luister naar Muziek: Muziek kan heerlijk therapeutisch werken. Het helpt bij het beheren van emoties en kan een bron van inspiratie en comfort zijn. Let wel op welke muziek je uitkiest want het kan alle emoties versterken, ook de emoties waar je juist vanaf wilt.

Boogschutter (22 november–21 december)

 • Geluksmomentje: Kunstzinnige Inspiratie in een Museum of Galerie. Breng een bezoek aan een lokaal museum of galerie en laat je inspireren door kunst en geschiedenis. Dwaal door de zalen en bewonder de creativiteit van kunstenaars door de tijd heen. Het absorberen van verschillende kunstvormen zal niet alleen je esthetische waardering vergroten, maar ook je eigen creatieve vonk aanwakkeren.
 • Liefde/Vriendschap: Romantische Dansavonden: Laat de liefde dansen! Lieve boogschutter, trek jouw mooiste dansschoenen aan. Je houdt van beweging, organiseer romantische dansavonden om samen te genieten van muziek en elkaar.
 • Valkuil: Gebrek aan Zelfreflectie: Doordat Boogschutters altijd vooruit willen, kunnen ze soms zelfreflectie verwaarlozen. Het is cruciaal om af en toe stil te staan, innerlijke emoties te onderzoeken en persoonlijke groei te bevorderen.
 • Gezonde Tip: Regelmatig Iets Nieuws Leren: Stimuleer de leergierigheid van de Boogschutter door regelmatig iets nieuws te leren. Dit kan variëren van het oppakken van een nieuwe taal tot het verkennen van interessante wetenschappelijke onderwerpen.

Ik hoop dat je genoten hebt van de horoscoop week 14 voor Weegschaal Schorpioen Boogschutter. Volgende week staat jouw nieuwe horoscoop op deze site. Mis niets en zet de OntspanSpecialist in jouw favorieten. Tip! Deel deze site met ook jouw vrienden.

Foto’s: van Florin Radu via Pixabay

Je wilt dit vast ook lezen..