horoscoop

Horoscoop week 8 voor Ram, Stier en Tweelingen

Horoscoop week 8 – 19 t/m 25 februari voor Ram, Stier en Tweelingen

Ram (21 maart – 19 april)

 • Geluksmomentje: Een spontane roadtrip. Een impulsieve beslissing kan je naar prachtige plekken leiden. Pak je tas en ga op avontuur!
 • Liefde/Vriendschap: Kleine verrassingen. Geef een onverwachte kleine attentie of verrassing. Het hoeft niet groot te zijn; het gaat om het gebaar. Het geven van kleine attenties vergroot jouw liefde en vriendschappen.
 • Valkuil: Onnodige confrontaties. Pas op voor onnodige conflicten, Ram. Hoewel je van nature assertief bent, kan te veel confrontatie leiden tot spanningen. Kies je gevechten wijselijk en vermijd onnodige strijd.
 • Gezonde Tip: Plan actieve pauzes op het werk. Deze week kan je je wat vaker vermoeid voelen. Luister naar jouw lichaam. Neem korte actieve pauzes gedurende de werkdag om je energieniveau te behouden.

Stier (20 april – 20 mei)

 • Geluksmomentje: Een heerlijke culinaire ontdekking: Maak en eet deze week eens een nieuw recept. Of ga naar een restaurant dat je nog niet kent. Prikkel die zintuigen en geniet van dat heerlijke nieuwe voedsel.
 • Liefde/Vriendschap: Creëer een comfortabele ruimte. Besteed deze week aan het samen inrichten of herinrichten van een ruimte in je huis. Stier houdt van comfort en schoonheid, dus maak een gezellige, uitnodigende plek waar je kunt ontspannen met dierbaren.
 • Valkuil: Ongezonde snacks. Het is helemaal niet erg om je af en toe te laten gaan als je lekker maar ongezond eten kiest. Maar overdrijf niet.Te veel eten of ongezonde voeding kan je gezondheid beïnvloeden. Kies bewust wat je eet en geniet van elke maaltijd.
 • Gezonde Tip: Investeer in een Comfortabel Kussen: Zorg ervoor dat je een kussen hebt dat bijdraagt aan een goede slaaphouding.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

 • Geluksmomentje: Vandaag lekker niet! Je kent ze wel, die dagen waarop alles lijkt te mislukken. Glazen die op de vloer stukvallen. Wifi dat steeds hapert. In de file staan als je haast hebt. Deze week heb je het juist andersom. Een succesvolle dag waarop alles soepel verloopt. Van kleine taken tot grotere projecten, alles lijkt vanzelf te gaan.
 • Liefde/Vriendschap: Samen iets leuks doen. Een spontaan uitje met je partner of goede vriendin zorgt voor nieuwe verbindingen. Maar je mag deze week ook best een leuk uitje plannen als je nu al een idee hebt om te gaan doen.
 • Valkuil: Eigenwijsheid: Je natuurlijke nieuwsgierigheid en intelligentie zijn indrukwekkend, maar kunnen leiden tot een zekere eigen-wijsheid. Wees bewust dat je niet altijd gelijk hebt en dat anderen ook waardevolle inzichten kunnen bieden.
 • Gezonde Tip: Yoga proberen: Als beweeglijk teken kan yoga je helpen om zowel lichaam als geest te kalmeren. Ontdek verschillende yogastijlen om te zien wat bij je past.

Ik hoop dat je genoten hebt van de horoscoop week 8 voor Ram, Stier en Tweelingen. Volgende week staat jouw nieuwe horoscoop op deze site. Mis niets en zet de OntspanSpecialist in jouw favorieten. Tip! Deel deze site met ook jouw vrienden.

Foto:Christina Morillo.

Je wilt dit vast ook lezen..