Inspiratie Verbinding

Horoscoop week 8 voor Kreeft, Leeuw en Maagd

Horoscoop week 8 – 19 t/m 25 februari voor voor Kreeft, Leeuw en Maagd

Kreeft (21 juni – 22 juli)

 • Geluksmomentje: Genieten in de natuur. Voel je je deze week onrustig of verdrietig? Ga naar buiten en vind troost in de natuur. Een wandeling in het park of genieten van de tuin brengt rust en sereniteit.
 • Liefde/Vriendschap: Liefdevolle Omarming: Laat liefde je omarmen, Kreeft. Tedere momenten, ook al zijn ze soms vluchtig, brengen je dichter bij je geliefde. Koester het gevoel van verbondenheid.
 • Valkuil: Confrontaties vermijden. Ruzies, vervelende gesprekken, je gaat ze het liefst uit de weg en deze week heb je er zelfs nog meer moeite mee dan je gewend bent. Let op jouwvalkuil van het vermijden van confrontaties. Soms is het nodig om openlijk over gevoelens te praten.
 • Gezonde Tip: Nieuwe sport of routine. Probeer een nieuwe sport of activiteit uit om zowel fysieke als mentale uitdagingen aan te gaan. Voor de huiselijke Kreeft is het ook goed om een sport in groepsverband te doen, zo maak je tijdens het fitter worden nieuwe vrienden.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

 • Geluksmomentje: Zelfliefde in overvloed. Geef jezelf de waardering die je verdient en omring jezelf met positieve bevestigingen. Deze week mag je jezelf, met mate, in het zonnetje zetten. Je bent goed bezig!
 • Liefde/Vriendschap: Samen Koken: De keuken wordt een plaats van liefde en vriendschap als je samen met een vriend of partner een maaltijd bereidt. Het samen proeven en aanpassen van gerechten weerspiegelt jullie harmonieuze samenwerking.
 • Valkuil: Te Hard Werken: Je neiging om je volledig in te zetten kan resulteren in overwerken. Het is belangrijk om balans te vinden tussen ambitie en rust om burn-out te vermijden.
 • Gezonde Tip: Regelmatige Ontspanning: Neem tijd voor ontspanning om je energieke geest tot rust te brengen. Yoga of meditatie kan bijzonder effectief zijn om je innerlijke rust te vinden.

Maagd (23 augustus – 22 september)

 • Geluksmomentje: Vertrouw in jezelf. Deze week schijnt de zon op jouw analytische geest. Het oplossen van een langdurig vraagstuk komt binnen handbereik. Vertrouw op je intuïtie, Maagd, het leidt je naar succes.
 • Liefde/Vriendschap: Culinaire liefdesavonturen: Terwijl de Maagd geniet van een gezonde maaltijd, worden de liefde en de aandacht voor detail jouw voeding, zoals het ontdekken van nieuwe recepten samen en het delen van culinaire avonturen.
 • Valkuil: Details Obsessie: Jouw focus op details is indrukwekkend, maar kan je ook afleiden van het grotere geheel, wat kan leiden tot gemiste kansen of misverstanden.
 • Gezonde Tip: Yoga voor Flexibiliteit: Probeer yoga voor zowel mentale als fysieke flexibiliteit. Yoga helpt bij het loslaten van stress en perfectionisme en versterkt tegelijkertijd je lichaam.

Ik hoop dat je genoten hebt van de horoscoop week 8 voor Kreeft, Leeuw en Maagd. Volgende week staat jouw nieuwe horoscoop op deze site. Mis niets en zet de OntspanSpecialist in jouw favorieten. Tip! Deel deze site met ook jouw vrienden.

Foto:Christina Morillo.

Je wilt dit vast ook lezen..