horoscoop

Horoscoop week 18 voor Leeuw

Horoscoop week 18 – 29 april t/m 5 mei voor Leeuw

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

🌟 Leeuw Horoscoop: Stralende Dankbaarheid, Moedige Verzoening en Helende Zelfzorg 🌟

Lieve Leeuw, te midden van de kosmische dans van de sterren, word je uitgenodigd om je majestueuze leeuwenhart te laten stralen. Met diepe dankbaarheid, moedige verzoening en helende zelfzorg. Laat jezelf onderdompelen in de schittering van deze tijd, waar elke ervaring een kans biedt voor groei en vervulling.

Sta even stil, lieve Leeuw, en omarm het besef van de zegeningen in je leven. Laat je leeuwenhart overstromen van dankbaarheid terwijl je de overvloed om je heen erkent. Van de kleinste vreugdes tot de grootste prestaties. Neem de tijd om de warmte van de zon op je huid te voelen. De zachte bries door je manen te laten waaien. En de liefdevolle aanwezigheid van vrienden en familie te koesteren. Laat dankbaarheid je ziel vervullen. Breng een glimlach op je gezicht terwijl je de pracht van het leven omarmt in al zijn glorie.

Eerlijk en direct

Jouw moedige geest maakt je een waardevolle partner en vriend, lieve Leeuw. Je vermogen om conflicten eerlijk en direct op te lossen, schept ruimte voor verzoening en herstelt de harmonie in relaties. Sta open voor gesprekken die verzoening bevorderen en laat je leeuwenmoed de weg wijzen naar diepe verbinding en vriendschap. Laat liefde als een warme deken om je heen wikkelen terwijl je samenkomt met dierbaren om te delen in momenten van vreugde, verdriet en alles daartussenin.

Luister naar de fluisteringen in jezelf

Wees je bewust van de valkuil van overmatige zelfopoffering, lieve Leeuw. Het is bewonderenswaardig om anderen te helpen en te ondersteunen. Maar vergeet niet je eigen behoeften en welzijn serieus te nemen. Vind een gezonde balans tussen het geven aan anderen en het zorgen voor jezelf. Zodat je krachtig en veerkrachtig blijft terwijl je je weg baant door het leven. Luister naar de fluisteringen van je ziel en geef jezelf toestemming om grenzen te stellen die je beschermen en voeden.

Verkwikkende massage

Laat jezelf verwennen met een therapeutische massage. In de oases van rust en ontspanning is therapeutische massage de helende aanraking die de lasten van het leven doet smelten als sneeuw voor de zon. Laat de zachte handen van de masseur je lichaam wiegen als een liefdevolle moeder. Terwijl elke kneep en wrijving een symfonie van verlichting creëert voor je vermoeide spieren en belaste geest. Geef jezelf over aan de kalmerende cadans van de massage. Voel je herboren als een stralende zon die opkomt aan de horizon. Geef jezelf de tijd en ruimte om te genezen en te vernieuwen, zodat je met hernieuwde energie en vitaliteit kunt stralen als nooit tevoren. Kies voor Guasha bij pijnklachten of Lomi Lomi om weer in balans te raken.

Leeuw, laat deze periode van stralende dankbaarheid, moedige verzoening en helende zelfzorg een tijd van diepe groei en innerlijke kracht zijn. Met liefde in je hart en vastberadenheid in je geest, zal je elke uitdaging omarmen en elke ervaring met gratie en moed tegemoet treden. Wees de stralende leeuw die je bent en laat je licht schijnen voor de wereld om je heen.

Afbeelding van Sarah Richter via Pixabay

Je wilt dit vast ook lezen..