horoscoop

Horoscoop week 9 voor Weegschaal, Schorpioen en Boogschutter

Horoscoop week 9 – 26 februari t/m 3 maart voor Weegschaal, Schorpioen en Boogschutter.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

 • Geluksmomentje: Geld. Een onverwacht financieel voordeel komt jouw kant op. Wees alert op kansen en durf te investeren mits je daar de financiële ruimte voor hebt. Je inzicht kan leiden tot een positieve verandering in je financiële situatie.
 • Liefde/Vriendschap: Liefde voor Culinaire Avonturen: Als Weegschaal omarm je de kunst van genieten, ook als het om eten gaat. Probeer samen nieuwe restaurants of gerechten uit om jullie culinaire avontuur te delen en jullie band te versterken.
 • Valkuil: Strijd om Harmonie: De valkuil voor de Weegschaal is soms de neiging om conflicten te vermijden ten koste van hun eigen welzijn. Het streven naar harmonie kan leiden tot het negeren van persoonlijke behoeften.
 • Gezonde Tip: Harmonieuze Yoga: Ontdek de genezende kracht van yoga. De rustige houdingen en ademhalingstechnieken zullen niet alleen de geest kalmeren, maar ook het lichaam sterker maken, waardoor een gevoel van harmonie ontstaat.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

 • Geluksmomentje: Diepzinnige gesprekken. Zoek een gelegenheid voor een diepgaand gesprek met een goede vriend, waarbij je je natuurlijke analytische vaardigheden gebruikt.
 • Liefde/Vriendschap: Energieke Sporten: Voor de energieke Schorpioen bieden intense sporten zoals kickboksen of krachttraining de ideale uitlaatklep om zowel fysieke als emotionele spanningen los te laten. De adrenaline die vrijkomt tijdens deze activiteiten versterkt niet alleen hun fysieke welzijn, maar ook de emotionele veerkracht.
 • Valkuil: Intense Jaloezie: Een overmatige neiging tot jaloezie kan de Schorpioen parten spelen. Het is belangrijk om deze emotie onder controle te houden om vertrouwen en stabiliteit te behouden. Door bewust te werken aan zelfvertrouwen en vertrouwen in de partner, kan de Schorpioen de destructieve kracht van jaloezie verminderen.
 • Gezonde Tip: Tijd Voor Jezelf: Neem regelmatig tijd voor jezelf. Schorpioenen hebben momenten van eenzaamheid nodig om te herstellen van hun intense emoties.

Boogschutter (22 november–21 december)

 • Geluksmomentje: Historische Ontdekkingstocht in je Omgeving. Verrijk jezelf met de geschiedenis van je omgeving. Breng een bezoek aan een historische plek en ontdek de verborgen verhalen die schuilgaan achter de gevels en straten. Laat het verleden tot leven komen terwijl je de rijke geschiedenis van je woonplaats verkent.
 • Liefde/Vriendschap: Verzoenende Nachten: Ruzies horen bij elke relatie. Boogschutters kunnen deze overwinnen door samen onder de sterren te liggen en te praten, de connectie herstellend.
 • Valkuil: Onbedoelde Koppigheid: Het vasthouden aan overtuigingen kan overgaan in koppigheid voor Boogschutters. Het is essentieel om open te staan voor andere perspectieven en bereid te zijn standpunten te heroverwegen.
 • Gezonde Tip: Ontspanningstechnieken Ontdekken: Om het optimisme van de Boogschutter in evenwicht te brengen, probeer ontspanningstechnieken zoals meditatie of yoga. Dit helpt bij het kalmeren van de geest en het behouden van innerlijke rust.

Ik hoop dat je genoten hebt van de horoscoop week 9 voor Weegschaal Schorpioen Boogschutter. Volgende week staat jouw nieuwe horoscoop op deze site. Mis niets en zet de OntspanSpecialist in jouw favorieten. Tip! Deel deze site met ook jouw vrienden.

Foto: Christina Morillo.

Je wilt dit vast ook lezen..