horoscoop

Horoscoop week 28 – 8 t/m 14 juli

Horoscoop week 28

Ram (21 maart – 19 april)

Deze week staat in het teken van persoonlijke groei, nieuwe doelen en zelfreflectie. Neem de tijd om na te denken over je recente prestaties en wat je nog wilt bereiken. Dit is een goed moment om nieuwe doelen te stellen en je focus te hernieuwen.

Stier (20 april – 20 mei)

Financiële stabiliteit blijft voor jou ook deze week belangrijk. Evalueer je budget en kijk waar je kunt besparen. Dit is ook een goede tijd om te investeren in je toekomst, of het nu gaat om sparen of investeren in persoonlijke ontwikkeling.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

O jee, er liggen wat probleempjes op de loer. Gelukkig zal je het meeste met een flinke dosis humor kunnen verhelpen, maar neem de emoties van de ander wel serieus. Dit kan helpen om misverstanden te voorkomen en harmonie te creëren in je relaties.

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Deze week draait om zelfzorg en welzijn. Neem de tijd om te ontspannen en je te richten op wat je gelukkig maakt. Dit kan betekenen dat je een pauze neemt van je dagelijkse routine om je energie op te laden.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Je houd ervan om in de spotlights te staan. Ook dit keer zal je jouw best doen om op te vallen door hard te werken of iets extra voor een ander te doen. Blijf bescheiden en dankbaar voor de complimenten die je ontvangt. Neem ze niet voor lief anders val je snel van dat podium af.

Maagd (23 augustus – 22 september)

Je wilt alles tot in de puntjes geregeld hebben en hierdoor dreig je het overzicht kwijt te raken. Maak een lijst van je prioriteiten en zorg ervoor dat je je tijd efficiënt benut. Dit zal je helpen om je doelen te bereiken en stress te verminderen.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Pas deze week goed op want wat een leuk gesprek lijkt, kan snel omslaan naar een vervelend conflict. Blijf dicht bij jezelf en laat niet over je heen walsen. Dit is ook een goed moment om de harmonie in jezelf te herstellen.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Jouw gevoelens schommelen deze week van hoogte- naar dieptepunten. Probeer die pieken en dalen te vermijden. Neem de tijd om je gevoelens te verwerken en praat erover met iemand die je vertrouwt. Dit kan je helpen om meer helderheid en innerlijke rust te vinden.

Boogschutter (22 november – 21 december)

Lieve boogschutter, je wilt het liefst elke dag aan iets nieuws beginnen. Nieuwe ervaringen en avonturen beleven zitten in jouw bloed. Maar neem ook af en toe de tijd om een project af te ronden en te genieten van al het moois dat je al hebt beleefd.

Steenbok (22 december – 19 januari)

Ben jij die steenbok die carrière maken bijna belangrijker vindt dan adem halen? Dan is het nu de hoogste tijd voor ontspanning, anders zou je binnenkort wel eens in kunnen storten. Zorg ervoor dat je ook tijd vrijmaakt voor ontspanning en zelfzorg om een gezonde balans te behouden.

Waterman (20 januari – 18 februari)

Je bent origineel en creatief. Dit kan je in jouw werk helpen maar zet je jouw kracht ook thuis regelmatig in? Bedenk deze week bijvoorbeeld of er een betere routine is voor de dagelijkse klusjes.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Luister naar je innerlijke stem en volg je instincten. Dit kan je helpen om belangrijke beslissingen te nemen en je levenspad te verduidelijken. Als alles te veel voor je wordt is het goed om je rustig terug te trekken in de natuur of uit jouw gevoelens door te tekenen of schrijven.

Ontdek meer!

Dit was een verkorte versie van de horoscoop voor week 28. Wil je meer weten? Meld je dan aan bij onze nieuwe Patreon: Mindful Oasis. Hier vind je een zeer uitgebreide horoscoop, meditaties, journaling en spirituele mini-workshops, allemaal in het Engels. We hopen je daar snel te mogen verwelkomen!

Lees je liever in het Nederlands? Vraag dan onze maandelijkse uitgebreide horoscoop aan via e-mail: zenspecialist1@gmail.com. De kosten bedragen slechts 5 euro per maand.

Foto door Ron Lach

Je wilt dit vast ook lezen..