Inspiratie Verbinding

POV Je wilt een serieus filmpje maken

Hoi allemaal, ik wilde laatst een serieus bedoeld filmpje maken maar alles wat mis kon gaan, ging fout! πŸ‘‹
Zoals jullie misschien hebben gezien, ben ik bezig met een YouTube-kanaal. Jeetje, wat is dat spannend! πŸ˜…

Kijk je wel eens naar YouTube? Ja toch? πŸ“Ί Er zijn filmpjes die er spontaan en echt uitzien. Maar de kans is groot dat, als het van een populair kanaal is, ze helemaal gecript zijn. Zelfs de zogenaamde Bloopers. 🎬
Nou, ik beloof je dat mijn geklungel helemaal echt is. 😊

De uitdagingen

Goed licht hebben is belangrijk tijdens het filmen. πŸ’‘ Die leuke ledlampen die we overal in huis hebben, zorgen voor een flikkerend effect. Die zijn dus niet zo handig. Gelukkig is het zomer en heb ik voldoende aan het daglicht. 🌞

Ik schrijf dit berichtje vooruit. Het wordt over 2 dagen geplaatst. Terwijl ik dit schrijf, zit ik, echt waar, met een dikke trui. πŸ§₯ Zo lekker is die zomerse dag vandaag. Dat goede licht kan ik vandaag dus wel vergeten. 🌧️

In het Engels praten

Er komen binnenkort ook Nederlandse video’s, maar voor nu richt ik me even op de Engelse kijkers. Mijn Engels is niet slecht, maar ik merk wel dat sommige woorden te vaak gebruikt worden en dat ik over mijn woorden struikel. Oeps, zo komt mijn filmpje niet erg serieus over. 😬

Huisgenoten

Op het moment dat ik dit typ, wordt er op het raam geklopt. Was ik even vergeten de sleutel uit de deur te halen. Mijn partner staat natgeregend voor de deur. Sorry! πŸšͺπŸ’¦

Huisgenoten en huisdieren zijn fantastisch, maar niet als je wilt filmen. 🐾 Of misschien toch wel… kijk maar! πŸ“Ή

Subscribers Krijgen

Wat is het moeilijk om op te vallen tussen die duizenden filmpjes! Gelukkig worden de filmpjes wel al bekeken maar nog lang niet zo veel en vaak als ik hoop. En subscribers, oef, die krijg je echt niet vanzelf.
Kortom, wil je zo lief zijn mijn YouTube-kanaal te volgen? πŸ™ Ik ben echt nog maar net begonnen, dus er staat nog niet zo veel op, maar ik wil zooo graag binnenkort 25 of meer volgers hebben. πŸŽ‰ Abonneer je en mis geen enkele update! ❀️

Afbeelding van Fernando Aguirre GuzmΓ‘n via Pixabay

Je wilt dit vast ook lezen..