horoscoop

Horoscoop week 10 voor Weegschaal, Schorpioen en Boogschutter

Horoscoop week 10 – 4 t/m 10 maart voor Weegschaal, Schorpioen en Boogschutter.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

 • Geluksmomentje: Een kans om te reizen of nieuwe plaatsen te ontdekken dient zich aan. Of het nu een korte trip of een lang avontuur is, de ervaring zal je horizon verbreden. Ook al vind je het misschien een beetje spannend, grijp deze kans aan.
 • Liefde/Vriendschap: Vertrouw op de timing van het universum. Als iets niet direct lijkt te werken in je liefdesleven, weet dan dat alles gebeurt met een reden. Blijf openstaan voor de lessen die liefde je leert.
 • Valkuil: Onvoldoende Lichaamsbeweging. Weegschalen, die van balans houden, kunnen geneigd zijn lichamelijke activiteit te verwaarlozen. Te weinig beweging kan echter de algehele gezondheid beïnvloeden.
 • Gezonde Tip: Slaapritueel voor Sereniteit. Creëer een rustgevend slaapritueel om je te helpen te ontspannen voor het slapengaan. Een warme douche, zachte muziek en een boek leiden tot een diepe, herstellende nachtrust.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

 • Geluksmomentje: Natuurverkenning. Trek eropuit in de natuur, waarbij je je verbinding met de natuurlijke wereld verdiept en je intuïtie versterkt.
 • Liefde/Vriendschap:Diepzinnige Hobby’s: Hobbies als astrologie, kunst of schrijven passen goed bij de diepzinnige aard van een Schorpioen. Ze bieden niet alleen een creatieve uitlaatklep maar ook een mogelijkheid om samen te groeien.
 • Valkuil: Te Veel Eigen-wijsheid: De sterke overtuigingen van de Schorpioen kunnen soms leiden tot te veel eigenwijsheid. Het is cruciaal om open te staan voor andere perspectieven en te leren van diverse standpunten. Het streven naar wijsheid betekent ook bereidheid om te evolueren door middel van het verwelkomen van nieuwe ideeën.
 • Gezonde Tip: Leer Nieuwe Dingen: Wees niet bang om nieuwe vaardigheden te leren of nieuwe ervaringen op te doen. Dit helpt je geest actief en betrokken te houden, en biedt een gezonde uitdaging.

Boogschutter (22 november–21 december)

 • Geluksmomentje: Sterrenkijken en Mythen Ontdekken. Laat de magie van de nachtelijke hemel je betoveren. Ga deze week sterrenkijken en leer over de verschillende sterrenbeelden en de mythen die erachter schuilen. Laat je verwonderen door de onmetelijkheid van het universum en dompel jezelf onder in de oude verhalen die aan de hemel zijn verbonden.
 • Liefde/Vriendschap: Romantische Filmavonden. Plan gezellige filmavonden thuis. Boogschutters waarderen de intieme sfeer, waarbij ze zich kunnen laten meeslepen door romantische verhalen. Zet die box tissues alvast klaar. Grote kans dat je een traantje moet wegpinken.
 • Valkuil: Te Nonchalant Over Financiën. Door hun optimisme kunnen Boogschutters soms nonchalant zijn over financiële zaken. Het is cruciaal om bewust te zijn van budgetten en verantwoord om te gaan met geld.
 • Gezonde Tip: Kwaliteit Slaap Prioriteit Maken. Voor een Boogschutter die altijd op zoek is naar nieuwe ervaringen, is het essentieel om slaap serieus te nemen. Creëer een rustgevende slaapomgeving en zorg voor voldoende uren slaap om de energie op peil te houden.

Ik hoop dat je mooie inzichten hebt gekregen in de horoscoop week 10 voor weegschaal, schorpioen en boogschutter. Volgende week staat jouw nieuwe horoscoop op deze site. Mis niets en zet de OntspanSpecialist in jouw favorieten. Tip! Deel deze site met ook jouw vrienden.

Foto: Daniel Xavier @Pexels.

Je wilt dit vast ook lezen..