Inspiratie Verbinding

Horoscoop week 10 voor Kreeft, Leeuw en Maagd

Horoscoop week 10 – 4 t/m 10 maart voor Kreeft, Leeuw en Maagd

Kreeft (21 juni – 22 juli)

 • Geluksmomentje: Loslaten. Laat los wat je niet kunt controleren. Accepteer dat niet alles perfect hoeft te zijn en vind vreugde in het loslaten van onnodige lasten. Niet boos op jezelf worden als het niet lukt om alles los te laten. Het is niet zo eenvoudig als het lijkt.
 • Liefde/Vriendschap: Romantische Golven: Kreeft, voel de romantische golven aanzwellen. Een betoverende ontmoeting aan de horizon brengt je hart in vervoering. Laat liefde de leidraad zijn.
 • Valkuil: Niet te passief zijn. Wees alert op een neiging tot passiviteit. Soms is proactief handelen noodzakelijk. Deze week zal je merken dat het je goed heeft gedaan actief deel te nemen.
 • Gezonde Tip: Frisse lucht vermindert stress. Probeer stress te verminderen door dagelijks een korte wandeling te maken en frisse lucht in te ademen.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

 • Geluksmomentje: Een Heerlijke Maaltijd: In de keuken, omringd door heerlijke geuren, bereid je een feestmaal dat niet alleen je smaakpapillen streelt, maar ook je creativiteit weerspiegelt. Je voelt je als een chef-kok die haar culinaire koninkrijk regeert.
 • Liefde/Vriendschap: Verrassingen voor Geliefden: Het plannen van verrassingen voor vrienden of je partner is iets waar je van nature goed in bent. Jouw creatieve en royale aard zorgt ervoor dat je geliefden zich speciaal en gewaardeerd voelen.
 • Valkuil: Jaloezie: Door je verlangen naar erkenning en bewondering kan jaloezie een valkuil zijn. Het is belangrijk te onthouden dat iedereen zijn eigen weg bewandelt en succes op verschillende manieren kan komen.
 • Gezonde Tip: Sporten met Plezier: Kies voor sporten die je niet alleen fysiek uitdagen, maar ook plezier bieden. Teamsporten kunnen zowel je fysieke als sociale behoeften vervullen.

Maagd (23 augustus – 22 september)

 • Geluksmomentje: Doortastend handelen en denken. Een golf van geluk omringt je, Maagd. Kijk uit naar onverwachte oplossingen voor alledaagse problemen. Jouw doortastendheid zorgt ervoor dat alles soepel verloopt.
 • Liefde/Vriendschap: Liefde in de stilte van de nacht: In de stilte van de nacht vinden Maagden troost in de armen van liefde, terwijl de sterren getuigen zijn van de tederheid die in jouw dromen bloeit.
 • Valkuil: Kritisch tot het Uiterste: Jouw kritische blik is waardevol, maar kan soms verworden tot ongevraagde kritiek. Dit kan relaties onder druk zetten, omdat niet iedereen jouw strenge normen deelt.
 • Gezonde Tip: Meditatie voor Rust: Om jouw analytische geest tot rust te brengen, is meditatie een uitstekende praktijk. Het helpt je om gedachten te ordenen en innerlijke vrede te vinden.

Ik hoop dat je mooie inzichten hebt gekregen in de horoscoop week 10 voor Kreeft, Leeuw en Maagd. Volgende week staat jouw nieuwe horoscoop op deze site. Mis niets en zet de OntspanSpecialist in jouw favorieten. Tip! Deel deze site met ook jouw vrienden.

Foto:

Je wilt dit vast ook lezen..