Inspiratie Verbinding

Horoscoop week 12 voor Ram, Stier en Tweelingen

Horoscoop week 12 – 18 t/m 24 maart voor Ram, Stier en Tweelingen

Ram (21 maart – 19 april)

 • Geluksmomentje: Genieten van natuurpracht: Het zien van een prachtige zonsopgang of zonsondergang of, als je veel geluk hebt deze week, beide. Deze momenten van natuurlijke schoonheid zijn zo adembenemend dat je er intens van zult genieten.
 • Liefde/Vriendschap: Koken voor geliefden. Lieve Ram, bereid een speciale maaltijd voor je geliefden. Het hoeft niet perfect te zijn; het gaat om de moeite.
 • Valkuil: Te weinig tijd voor zelfzorg. Te midden van je energieke activiteiten, vergeet je al snel om voldoende tijd te nemen voor zelfzorg. Een gezonde geest en lichaam zijn cruciaal voor een lang, gezond en gelukkig leven.
 • Gezonde Tip: Hydrateer voldoende. Zorg ervoor dat je voldoende water drinkt gedurende de dag. Voldoende hydratatie is essentieel voor een goede gezondheid en energieniveau. Met jouw energieke karakter kan je te makkelijk vergeten voldoende water te drinken.

Stier (20 april – 20 mei)

 • Geluksmomentje: Een reünie met een oude vriend: Een onverwachte ontmoeting met iemand uit het verleden brengt warme herinneringen en nieuwe mogelijkheden.
 • Liefde/Vriendschap: Waarderen van stabiliteit in relaties. Deze week is het goed om even de tijd te nemen lieve Stier. De tijd om de stabiliteit en zekerheid die je dierbaren in je leven brengen te waarderen. Je houdt van duidelijkheid en zekerheid. Laat je partner of vrienden weten hoeveel je hun aanwezigheid en betrouwbaarheid waardeert.
 • Valkuil: Iets te comfortabel misschien? Je legt erg veel nadruk op een comfortabel leven. Dat is goed voor de rustmomenten. Maar let op want te veel nadruk op comfort kan leiden tot gebrek aan groei. Daag jezelf uit.
 • Gezonde Tip: Water met Citroen: Start de dag met een glas warm water en citroen voor een gezonde kickstart. Voor nog meer kick kan je er ook een schijfje gember aan toevoegen.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

 • Geluksmomentje: Een dag van zelfverwennerij en ontspanning: Neem de tijd voor zelfzorg en geniet van rust. Boek bijvoorbeeld een fijne massage of Reiki op afstand om helemaal tot rust te komen.
 • Liefde/Vriendschap: Liefdesvernieuwing: Vernieuwing staat voor de deur in je liefdesleven, lieve Tweelingen. Herontdek de vreugde van samenzijn en laat de liefde tussen jou en je partner opnieuw opbloeien. Heb je geen partner dan heb je deze week grote kans de liefde van jouw leven te ontmoeten. Ga niet rustig zitten afwachten, je mag best zelf (online) op zoek gaan.
 • Valkuil: Afleiding: Je bent snel afgeleid en dit kan invloed hebben op je vermogen om taken af te ronden. Werk aan jouw focus. Doe bijvoorbeeld een time-management cursus om productiever te zijn.
 • Gezonde Tip: Digitale detox: Omdat je altijd verbonden bent, is het gezond om af en toe een digitale detox te doen. Laat je telefoon een paar uur liggen en geniet van het moment.

Ik hoop dat je mooie inzichten hebt gekregen in de horoscoop week 12 voor Ram, Stier en Tweelingen. Volgende week staat jouw nieuwe horoscoop op deze site. Mis niets en zet de OntspanSpecialist in jouw favorieten. Tip! Deel deze site met ook jouw vrienden.

Foto: Kristina Paukshtite@Pexels.

Je wilt dit vast ook lezen..