horoscoop

Horoscoop week 12 voor Weegschaal, Schorpioen en Boogschutter

Horoscoop week 12 – 18 t/m 24 maart voor Weegschaal, Schorpioen en Boogschutter.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

 • Geluksmomentje: Innerlijk groeien. De komende weken breekt een periode aan van innerlijke groei en zelfontdekking. Start deze week met zelfreflectie. Stel daarna (nieuwe) doelen die je dit jaar wilt bereiken. Zorg dat je jouw mooiste pen, notitieboek en beste zelfhulpboeken in huis hebt. Meditatie of yoga kan bijzonder nuttig zijn om elke groei dag mee te beginnen.
 • Liefde/Vriendschap: Harmonie en begrip. Op het gebied van de liefde belooft deze week harmonie en begrip. Het is een uitgelezen moment om diepgaande gesprekken te voeren met je partner. Ben je single dan kan je deze week zomaar de liefde van jouw leven tegen het lijf lopen.
 • Valkuil: Vermijden van Confrontaties: Vanwege jouw angst voor conflicten vermijd je soms nodige confrontaties lieve Weegschaal. Dit kan leiden tot onuitgesproken spanningen en onopgeloste problemen.
 • Gezonde Tip: Verken Creatieve Hobbies: Ontdek creatieve hobbies zoals schilderen, schrijven of muziek maken. Deze activiteiten helpen de Weegschaal expressie te geven aan hun innerlijke wereld en dragen bij aan emotioneel welzijn en innerlijke groei.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

 • Geluksmomentje: Fitnessuitdaging. Start met een nieuwe vorm van intensieve lichaamsbeweging die past bij je kracht en doorzettingsvermogen. Neem de tijd om te ontdekken welke sport je leuk vindt. Heb je jouw favoriete sport al gevonden lieve Schorpioen, ga dan voor een andere routine of hogere intensiviteit.
 • Liefde/Vriendschap: Diepzinnige Gesprekken: Schorpioenen gedijen op diepzinnige gesprekken die hun geest voeden. Een rustige avond met een goed boek, gevolgd door een filosofisch gesprek, biedt hen de kans om hun gedachten te delen en te begrijpen.
 • Valkuil: Te Hard Werken: De neiging tot overmatig hard werken kan jouw gezondheid schaden. Het is essentieel om balans te vinden tussen werk en rust om burn-out te voorkomen. Vergeet niet dat ware kracht ook rust en herstel omvat.
 • Gezonde Tip: Vrijwilligerswerk: Doe vrijwilligerswerk. Het helpen van anderen kan een zeer bevredigend gevoel geven en helpt om je eigen problemen in perspectief te plaatsen.

Boogschutter (22 november–21 december)

 • Geluksmomentje: Verken Nieuwe Pareltjes. Stap uit je comfortzone en ga wandelen op een nieuw pad. Ontdek de verborgen natuurlijke schoonheid dicht bij huis. Elke stap op dit onontdekte terrein zal niet alleen je lichaam activeren, maar ook je geest voeden met de frisse lucht en de serene omgeving. Laat je verrassen door de prachtige vergezichten en geluiden van de natuur.
 • Liefde/Vriendschap: Nieuwe Mensen Ontmoeten: Lieve Boogschutter je voelt je volkomen op jouw gemak tussen anderen. Organiseer een feest of diner met vrienden of ga samen naar een groots evenement om nieuwe mensen te ontmoeten en jullie vriendenkring te vergroten.
 • Valkuil: Onrealistische Werklast: Je hebt de neiging om ambitieus te zijn, maar een te zware werklast kan leiden tot uitputting. Het is belangrijk om realistische doelen te stellen en voldoende tijd voor rust te plannen.
 • Gezonde Tip: Nieuwe Hobby’s Omarmen. Om jouw veelzijdigheid te voeden is het voor jou fijn om vaak naar iets nieuws te zoeken. Leer bijvoorbeeld een muziekinstrument bespelen of ontwikkel artistieke vaardigheden. Het houdt het leven interessant en stimuleert jouw creativiteit.

Ik hoop dat je mooie inzichten hebt gekregen in de horoscoop week 12 voor Weegschaal Schorpioen Boogschutter. Volgende week staat jouw nieuwe horoscoop op deze site. Mis niets en zet de OntspanSpecialist in jouw favorieten. Tip! Deel deze site met ook jouw vrienden.

Foto: Kristina Paukshtite@Pexels.

Je wilt dit vast ook lezen..