horoscoop

Horoscoop week 15 voor Ram, Stier en Tweelingen

Horoscoop week 15 – 8 t/m 14 april voor Ram, Stier en Tweelingen

Ram (21 maart – 19 april)

 • Geluksmomentje: Zelfreflectie. Soms helpt het om je in alle stilte terug te trekken en na te denken over jezelf. Gaat het goed met je? Zijn jouw doelen nog duidelijk en haalbaar? Heb je de afgelopen tijd voldoende aandacht gegeven aan jezelf dan krijg je deze week een persoonlijke doorbraak. Het inzicht dat je krijgt opent de deur naar persoonlijke groei en zelfontwikkeling.
 • Liefde/Vriendschap: Doe een gedurfde activiteit. Het kan een spannende week voor je worden als je daar zin in hebt. Ga skydiven, bungeejumpen, of iets anders dat moed vereist. Dit past bij je avontuurlijke geest. Maak het niet té avontuurlijk en doe alleen iets met veilige begeleiding.
 • Valkuil: Overbelasting. Lieve Ram, pas op voor het nemen van te veel hooi op je vork. Je energie is bewonderenswaardig, maar overbelasting kan leiden tot vermoeidheid en stress. Ken je grenzen en neem de tijd voor rust en herstel.
 • Gezonde Tip: Voeg groene thee toe aan je ochtendroutine. Groene thee zit boordevol antioxidanten en kan bijdragen aan een gezondere levensstijl. Voeg het toe aan je dagelijkse ochtendroutine.

Stier (20 april – 20 mei)

 • Geluksmomentje: Self-Care. Lieve Stier deze week is self-care jouw toverwoord. Spreek af met vriendinnen voor een heerlijke welness avond. En maak deze week ook tijd om dat dikke boek helemaal uit te lezen. Wat ga je er nu mee doen? Zet je het in een buurtbiebje?
 • Liefde/Vriendschap: Wijnproeverij. Houden jullie van wijn? Neem dan deel aan een wijnproeverij of organiseer er zelf een. Dit kan een verfijnde en plezierige ervaring zijn die past bij jouw smaak. Je kunt in plaats van wijn ook genieten van een andere proeverij in een restaurant of lekker thuis.
 • Valkuil: Wat is belangrijker voor je? Oei, oei, het is weer eens zover. Je legt te veel focus op materiële zaken. Dit kan je afleiden van wat echt belangrijk is. Kijk eens goed om je heen en ontdek wat er echt toe doet voor jou.
 • Gezonde Tip: Matig Cafeïnegebruik. Kan je de dag pas echt starten na één, twee of meer koppen koffie? Drink je jouw middag of avond dip weg met een energiedrank? Beperk cafeïnehoudende dranken, vooral ’s avonds.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

 • Geluksmomentje: Een goed gesprek. Goed communiceren bestaat voor het grootste deel uit luisteren lieve Tweelingen. Wees deze week een luisterend oor voor anderen en denk even na voor je antwoord geeft. Dit soort open en verhelderende gesprekken versterken de banden.
 • Liefde/Vriendschap: Vernieuw een oude vriendschap. Dit is dé perfecte tijd om een oude vriend te bereiken – vernieuw deze belangrijke band.
 • Valkuil: Verstrooidheid: Je geest is vaak overal en nergens, wat kan leiden tot verstrooidheid en kleine fouten. Het is niet jouw schuld en word ook alsjeblieft niet boos op jezelf. Wat je kunt doen om deze gedachtenstorm tot rust te brengen is door je te focussen op dit moment. Probeer deze week extra mindful te zijn.
 • Gezonde Tip: Groene smoothies: Voeg een gezonde twist toe aan je dieet met groene smoothies. Mix bladgroenten met vers fruit voor een energieke start van de dag.

Ik hoop dat je genoten hebt van de horoscoop week 15 voor Ram, Stier en Tweelingen. Volgende week staat jouw nieuwe horoscoop op deze site. Mis niets en zet de OntspanSpecialist in jouw favorieten. Tip! Deel deze site met ook jouw vrienden.

Afbeelding van Júlia Orige via Pixabay

Je wilt dit vast ook lezen..