Inspiratie Verbinding

Horoscoop week horoscoop week 13 voor Kreeft, Leeuw en Maagd

Horoscoop week 13 van 25 t/m 31 maart voor Kreeft, Leeuw en Maagd

Kreeft (21 juni – 22 juli)

 • Geluksmomentje: Verrassing! Deze week wordt een grote verrassing voor jou, lieve Kreeft. Er komt iets moois op je pad waar de sterren nog niets over willen zeggen. Omarm het onverwachte. Sta open voor verrassingen en vind vreugde en plezier in de onvoorspelbaarheid van het leven.
 • Liefde/Vriendschap: Hartstochtelijke Brief: Schrijf een hartstochtelijke brief. Laat je gevoelens op papier stromen en deel je diepste emoties met degenen die je liefhebt. Je mag de brief versturen maar dat hoeft niet. Je mag ook deze brief aan jezelf schrijven waarin je zegt hoe veel je van jezelf houdt.
 • Valkuil: Blijf in verbinding met jezelf. Pas op voor de valkuil van emotionele afstandelijkheid als reactie op stress. Blijf in verbinding met jezelf. Je bent beter in het luisteren naar en helpen van anderen dan jezelf.
 • Gezonde Tip: Geurkaarsjes. Plan ontspannende avonden met kaarslicht en rustgevende geuren om de stress van de dag te verminderen.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

 • Geluksmomentje: Ruzies Uitpraten: Ruzie hebben is nooit leuk. Het negeren is nog veel vervelender. Ga een verhitte discussie niet uit de weg lieve Leeuw. Zorg samen voor een oplossing en ervaar daarna ook samen het gevoel van opluchting en verzoening. Herstel de harmonie.
 • Liefde/Vriendschap: Een Gezellig Koffiemomentje: Een ongedwongen momentje thuis of bij je favoriete koffiebar, waar je met vrienden of je partner geniet van goede gesprekken en heerlijke koffie. Het versterkt jullie band.
 • Valkuil: Te Veel Vertrouwen op Externe Validatie: Het constante verlangen naar bewondering van anderen kan leiden tot een afhankelijkheid van externe validatie. Een compliment van een ander mag best prettig zijn, maar werk alsjeblieft aan jouw zelfvertrouwen.
 • Gezonde Tip: Tijd voor Vrienden: Sociale interacties zijn essentieel voor een Leeuw. Plan regelmatig uitjes met vrienden om je sociale batterijen op te laden.

Maagd (23 augustus – 22 september)

 • Geluksmomentje: Omarm het onverwachte. Sta open voor onverwachte wendingen, Maagd. Soms brengen deze de beste oplossingen. Laat je intuïtie je leiden naar de antwoorden die je zoekt en sta open voor verrassingen.
 • Liefde/Vriendschap: Passie voor creatieve uitspattingen: Jouw passie voor creatieve uitspattingen wordt een canvas waarop liefde wordt geschilderd, elke penseelstreek een uitdrukking van jullie samensmelting.
 • Valkuil: Te Veel Controle: Jouw behoefte aan controle kan soms verstikkend werken op anderen. Het is belangrijk om te leren loslaten en anderen hun ruimte te geven. Perfect is minder dan goed genoeg.
 • Gezonde Tip: Neem een pauze: Start hier vandaag mee en begin klein. Drink bijvoorbeeld een kop thee of koffie zonder verder iets anders te doen. Gebruik de tijd dat jouw drankje nodig heeft om af te koelen om heerlijk voor je uit te staren en te mijmeren. Lukt dat moeiteloos? breidt de pauzes dan uit tot een dagelijks half uurtje helemaal niets doen.

Ik hoop dat je mooie inzichten hebt gekregen in de horoscoop week 13 voor Kreeft, Leeuw en Maagd. Volgende week staat jouw nieuwe horoscoop op deze site. Mis niets en zet de OntspanSpecialist in jouw favorieten. Tip! Deel deze site met ook jouw vrienden.

Foto: Dorota Kudyba from Pixabay

Je wilt dit vast ook lezen..