horoscoop

Horoscoop week 13 voor Weegschaal, Schorpioen en Boogschutter

Horoscoop week 13 – 25 t/m 31 maart voor Weegschaal, Schorpioen en Boogschutter.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

 • Geluksmomentje: Gezonde Gewoontes: Zet jouw gezondheid en welzijn deze week centraal. Focus op een gebalanceerd dieet, regelmatige lichaamsbeweging en voldoende rust. Je lichaam, geest en toekomstige ik zullen je dankbaar zijn lieve Weegschaal.
 • Liefde/Vriendschap: Harmonie in de Natuur. Weegschalen bloeien op in de natuur. Plan een ontspannen dag in het park of een romantische wandeling in de natuur om jullie liefde te vieren en de balans in evenwicht te behouden.
 • Valkuil: Te Toegeeflijk Zijn. De Weegschaal haar verlangen naar harmonie kan leiden tot overmatige toegeeflijkheid. Het is belangrijk om af en toe stevigheid te tonen om grenzen te behouden. Maar pas wel op dat je de weegschaal niet te ver uit balans haalt.
 • Gezonde Tip: Rust zonder schuldgevoel. Voor de Weegschaal is het belangrijk om te leren hoe ze tijd voor rust kunnen plannen zonder schuldgevoelens. Een gezonde balans tussen actie en rust draagt bij aan een beter welzijn.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

 • Geluksmomentje: Passioneel koken. Kook een gerecht dat zowel uitdagend als rijk aan smaken is, iets wat je zintuigen prikkelt. Maak bijvoorbeeld combinaties van zoet en zuur en speel met kleur.
 • Liefde/Vriendschap: Mediteren: Je kan rust vinden in meditatie. Samen mediteren of ruimte geven voor individuele reflectie bevordert innerlijke vrede en creëert een spirituele band tussen partners. Het maakt jullie samen sterker.
 • Valkuil: Te Weinig Rust Nemen: Week 13 is voor velen behoorlijk intensief en ook jij ontkomt daar niet aan lieve Schorpioen. Te weinig rust nemen is altijd al een valkuil voor je maar deze week heb je het echt hard nodig. Jouw lichaam en de geest hebben hersteltijd nodig om optimaal te functioneren. Het inbouwen van momenten van rust en ontspanning in het dagelijks leven is van groot belang.
 • Gezonde Tip: Regelmatige Check-ups: Omdat Schorpioenen soms geneigd zijn hun fysieke gezondheid te negeren, is het belangrijk om regelmatig medische check-ups te ondergaan.

Boogschutter (22 november–21 december)

 • Geluksmomentje: Filosofische Duik in een Boek. Verdiep jezelf in de wereld van filosofie deze week. Kies een boek dat nieuwe ideeën en perspectieven biedt. Het verkennen van filosofische concepten zal je geest verrijken en je helpen nieuwe manieren van denken te omarmen. Neem de tijd om te reflecteren op de inhoud en laat het je horizon verbreden.
 • Liefde/Vriendschap: Kunstzinnige Uitjes: Bezoek samen kunstgaleries of creatieve evenementen. De Boogschutter kan worden geïnspireerd door kunst en samen kunnen jullie zo de liefde voor schoonheid delen.
 • Valkuil: Te Snel Wensen Doordrammen: Lieve Boogschutter, het hebben van een sterke wil komt je vaak goed van pas. Maar het doordrammen van jouw wensen kan anderen overweldigen. Het is belangrijk om geduld te hebben en te luisteren naar de behoeften van anderen.
 • Gezonde Tip: Natuur als Bron van Energie: Voor een Boogschutter is tijd doorbrengen in de natuur een krachtige bron van energie. Plan regelmatig wandelingen, picknicks of campingtrips om in harmonie te blijven met de natuurlijke omgeving.

Ik hoop dat je mooie inzichten hebt gekregen in de horoscoop week 13 voor Weegschaal Schorpioen Boogschutter. Volgende week staat jouw nieuwe horoscoop op deze site. Mis niets en zet de OntspanSpecialist in jouw favorieten. Tip! Deel deze site met ook jouw vrienden.

Foto: Dorota Kudyba from Pixabay

Je wilt dit vast ook lezen..