horoscoop

Horoscoop week 15 voor Kreeft, Leeuw en Maagd

Horoscoop week 15 – 8 t/m 14 april Kreeft, Leeuw en Maagd

Kreeft (21 juni – 22 juli)

 • Geluksmomentje: Voel je zen met water. Ervaar de helende kracht van water lieve kreeft. Of het nu een warm bad is, een rustig moment aan het strand of zelfs een wandeling door een regenbui. Water brengt innerlijke rust.
 • Liefde/Vriendschap: Herinneringen Delen: Deel dierbare herinneringen. Breng tijd door met vrienden en familie, haal oude foto’s tevoorschijn en geniet van de warmte van gedeelde momenten.
 • Valkuil: Durf te stoppen. Of het nu gaat om slechte en ongezonde gewoontes of toxische relaties, het is tijd voor jou om afscheid te nemen. Vermijd het vasthouden aan oude vriendschappen uit gewoonte. Laat los wat niet langer bijdraagt aan jouw geluk of gezondheid.
 • Gezonde Tip: Plan een gezonder leven. Maak een gezonde maaltijdplanning voor de week om bewuste voedingskeuzes te bevorderen. Vind je het lastig om tijd vrij te maken om te sporten, sta dan een half uurtje eerder op, trek die sportkleding aan en ga een rondje hardlopen of krachttraining doen. Lukt dat niet, plan dan vaste beweeg tijden.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

 • Geluksmomentje: Nieuwe Mensen Ontmoeten: Lieve leeuw, je bent soms zo druk met het vinden van oplossingen of dat ene perfecte item voor in huis dat je af en toe vergeet te verbinden met jouw omgeving. Het moment waarop je nieuwe zielsverwanten ontmoet, voel je de vonk van oprechte connectie. Laat jouw leeuwenhart weer warmte uitstralen naar anderen, waardoor vriendschappen bloeien.
 • Liefde/Vriendschap: Een Dagje Ontspanning: Een ontspannen dag met vrienden of je partner, vrij van de dagelijkse stress, helpt je om je batterijen op te laden en versterkt de emotionele verbinding.
 • Valkuil:Starheid in Denken: Je vasthoudendheid is een kracht, maar kan ook leiden tot starheid in denken. Flexibiliteit is essentieel voor groei en aanpassing aan veranderende omstandigheden.
 • Gezonde Tip: Balans in Werk en Privé: Als harde werker moet je bewust tijd vrijmaken voor privéactiviteiten en ontspanning om burn-out te voorkomen.

Maagd (23 augustus – 22 september)

 • Geluksmomentje: Jouw moment om te stralen. Dit is jouw moment lieve Maagd. Een schat aan mogelijkheden wacht op je, en met je pragmatische aanpak ga je ze moeiteloos benutten. Geloof in jezelf en ga ervoor!
 • Liefde/Vriendschap: Omarm wat belangrijk is. In de liefde straalt jouw nuchtere kijk op het leven. Dit is het moment om te omarmen wat echt belangrijk is. Je zult ontdekken dat je hart zich opent voor onverwachte vreugde, en ware liefde bloeit op in de kleinste gebaren.
 • Valkuil: Verborgen Jaloezie: Jaloezie is een gevaarlijke valkuil en deze week krijg je de keus. In die kuil springen of er met een grote boog omheen lopen. Jaloezie komt vaak voort uit een gebrek aan zelfvertrouwen. Kijk daarom eerst naar jezelf om te ontdekken of jouw gevoelens terecht zijn of uit jezelf komen. Het erkennen en bespreken van deze gevoelens is essentieel.
 • Gezonde Tip: Fietsen: Fietsen is een geweldige manier om fit te blijven en meteen van de buitenlucht te genieten. Het geeft je tijd om na te denken terwijl je actief bent.

Ik hoop dat je genoten hebt van de horoscoop week 15 voor Kreeft, Leeuw en Maagd. Volgende week staat jouw nieuwe horoscoop op deze site. Mis niets en zet de OntspanSpecialist in jouw favorieten. Tip! Deel deze site met ook jouw vrienden.

Afbeelding van Júlia Orige via Pixabay

Je wilt dit vast ook lezen..