horoscoop

Horoscoop week 15 voor Weegschaal, Schorpioen en Boogschutter

Horoscoop week 15 – 8 t/m 14 april Weegschaal, Schorpioen en Boogschutter.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

 • Geluksmomentje: Esthetische inspiratie. Deze week draait alles om schoonheid. Je kunt intens genieten van een mooie bloem of een prachtig schilderij. Bezoek een kunstgalerij of museum en laat je inspireren door schoonheid en kunst.
 • Liefde/Vriendschap: Samen Sporten: Lieve weegschaal voor jou is sport ook een sociale aangelegenheid. Overweeg daarom danslessen te nemen met jouw partner om samen actief te blijven en plezier te hebben Tegelijkertijd zal dit jullie verbondenheid vergroten. Jullie mogen natuurlijk ook samen deelnemen aan een groepssport als dansen niet jullie ding is.
 • Valkuil: Overmatige Werklast: Het streven naar perfectie is bijna nooit goed en voor jou, weegschaal, is het deze week een regelrechte valkuil. Pas op dat je niet te hard werkt. Het is essentieel om een gezonde werk-privébalans te behouden.
 • Gezonde Tip: Ontspannende Theeceremonies: Geniet van ontspannende theeceremonies. Het nemen van de tijd om thee te zetten en te drinken, zorgt voor een kalmerende ervaring. Is het deze week lekker dan kan je ook jouw kopje meenemen om buiten te genieten.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

 • Geluksmomentje: Stap uit die comfort zone. Stap deze week eens flink uit jouw comfortzone. Het is niet de tijd om spijt te hebben wat je allemaal hebt laten liggen. Wees ook niet bang want je gaat óf iets geweldigs leuks ontdekken, óf je kan iets van jouw wil ik wel maar durf ik niet, lijstje afstrepen. Ga op een avontuurlijke trip die zowel fysiek als mentaal uitdagend is.
 • Liefde/Vriendschap: Passievol Koken: Lieve Schorpioen jij mag jouw passie uiten in de keuken! Samen koken of verrast worden met een zelfgemaakt diner is niet alleen een culinair genot, maar ook een uiting van liefde en toewijding. Wat ga je deze week voor spannends creëren?
 • Valkuil: Zich Te Sterk Identificeren met Emoties: Emoties, of die van jezelf zijn of van de mensen waar om geeft, komen altijd sterk bij je binnen. Dat maakt jou tot een liefdevol, passioneel en krachtig mens maar het is ook regelmatig jouw valkuil. Maak de emoties van een ander niet de jouwe. Een gezonde afstand bewaren en emotionele intelligentie ontwikkelen is essentieel. Het bewustzijn vergroten rond eigen emoties en die van anderen kan de emotionele stabiliteit bevorderen.
 • Gezonde Tip: Kleine Doelen Stellen: Stel kleine, haalbare doelen in plaats van je te richten op grote, overweldigende taken. Dit helpt om gevoelens van overweldiging te verminderen.

Boogschutter (22 november–21 december)

 • Geluksmomentje: Toekomstige Avonturen Plannen. Droom groots deze week en plan een toekomstige reis. Doe goed onderzoek naar bestemmingen die je hart sneller doen kloppen. Het opstellen van een gedetailleerd reisplan zal niet alleen je anticipatie vergroten, maar ook een gevoel van opwinding en avontuur in je leven brengen.
 • Liefde/Vriendschap: Actieve Avonturen. Lieve boogschutter, je bruist van de energie. Plan actieve avonturen zoals kajakken, bergbeklimmen of andere adrenaline verhogende activiteiten om samen te genieten.
 • Valkuil: Te Zelfverzekerd Zijn: Jouw zelfverzekerdheid kan soms omslaan in eigenwijsheid. Let daar deze week een beetje op want je kunt ook té eigenwijs zijn. Het is van belang om open te staan voor advies en bereid te zijn van anderen te leren.
 • Gezonde Tip: Groenten en Fruit Mixen. Voor een Boogschutter die houdt van variatie, is het mixen van verschillende groenten en fruit een lekkere gezondheids boost. Maak kleurrijke smoothies om een breed scala aan voedingsstoffen binnen te krijgen.

Ik hoop dat je genoten hebt van de horoscoop week 15 voor Weegschaal Schorpioen Boogschutter. Volgende week staat jouw nieuwe horoscoop op deze site. Mis niets en zet de OntspanSpecialist in jouw favorieten. Tip! Deel deze site met ook jouw vrienden.

Afbeelding van Júlia Orige via Pixabay

Je wilt dit vast ook lezen..