horoscoop

Horoscoop week 15 voor Steenbok, Waterman en Vissen

Horoscoop week 15 – 8 t/m 14 april Steenbok, Waterman en Vissen

Steenbok (22 december – 19 januari)

 • Geluksmomentje: Carrièreplanning: Besteed tijd aan het nadenken over je carrièrepad en mogelijke volgende stappen in Week 15. Gerichte carrièreplanning brengt duidelijkheid en richting. Vind je jouw werk op dit moment al prima, zoek dan eens naar een leuke workshop of cursus.
 • Liefde/Vriendschap: Liefde Tonen. Als Steenbok toon je liefde vaak door daden in plaats van woorden. Verras je partner met een daad van dienstbaarheid, zoals het koken van een maaltijd of het helpen met een project. Maar, wil je écht verrassen, gebruik dan deze week woorden lieve Steenbok. Schrijf ze desnoods op en geef de brief als zelf uitspreken lastig voor je is.
 • Valkuil: Gezondheid Verwaarlozen door Drukke Agenda. Je kunt geneigd zijn de gezondheid te verwaarlozen vanwege jouw drukke levensstijl. Het is van vitaal belang om voldoende rust te nemen, regelmatig te bewegen en aandacht te besteden aan jouw welzijn.
 • Gezonde Tip: Bouw een Slaapritueel Op. Creëer een rustgevend slaapritueel voor het slapengaan. Dit kan het lezen van een boek, mediteren of een warm bad nemen omvatten om de overgang naar een goede nachtrust te vergemakkelijken.

Waterman (20 januari – 18 februari)

 • Geluksmomentje: Technologische detox. Neem een week de tijd om jezelf los te koppelen van overmatig gebruik van technologie. Dit kan een kans zijn om opnieuw verbinding te maken met de natuur, creativiteit te stimuleren en je geest te verfrissen.
 • Liefde/Vriendschap: Diepe Gesprekken Onder de Maan. Watermannen waarderen diepe gesprekken. Samen praten over filosofie, dromen en ideeën onder de maan versterkt de emotionele band.
 • Valkuil: Neiging tot Terughoudendheid. Je kunt wat terughoudend zijn in het uiten van emoties. Doe je dit uit angst lieve waterman? Dat hoeft niet. Ook de sterkste persoon heeft kwetsbare momenten. Het is belangrijk om kwetsbaarheid toe te laten en open te staan voor emotionele uitwisseling.
 • Gezonde Tip: Doe iets leuks wat je interesseert. Jij houdt van nieuwe dingen leren en ervaren, dus zoek iets wat je leuk vindt om te doen. Ga naar een museum waar je niet eerder bent geweest of bezoek een concert. Neem de tijd om te genieten.

Vissen (19 februari – 20 maart)

 • Geluksmomentje: Culinair Kookavontuur: Probeer nieuwe, exotische recepten uit tijdens een culinair kookavontuur. Bereid een maaltijd voor dierbaren en ontdek de vreugde van het koken als een creatieve en liefdevolle activiteit. Laat je intuïtie en smaakpapillen leiden terwijl je geniet van de kunst van het samenstellen van heerlijke gerechten. Dit culinaire avontuur wordt een zintuiglijke reis.
 • Liefde/Vriendschap: Waterpret: Geniet samen van wateractiviteiten zoals zwemmen, kajakken of gewoon aan het water zitten. Water heeft een kalmerend effect en het delen van deze ervaring versterkt de emotionele band tussen jullie.
 • Valkuil: Te Veel Vertrouwen: Lieve goedgelovige vissen. Jouw natuurlijke aanleg zit je deze week behoorlijk in de weg. Goedgelovigheid is op zich een prachtige daad maar te veel vertrouwen in anderen kan leiden tot teleurstelling of bedrog. Het is essentieel om gezonde grenzen te behouden.
 • Gezonde Tip: Realiteit Omarmen: Omarm verandering en leer los te laten wat niet meer bijdraagt aan je groei. Het accepteren van de realiteit opent de deur naar nieuwe mogelijkheden en persoonlijke ontwikkeling.

Ik hoop dat je genoten hebt van de horoscoop week 15 voor Steenbok, Waterman en Vissen. Volgende week staat jouw nieuwe horoscoop op deze site. Mis niets en zet de Ontspan Specialist in jouw favorieten. Tip! Deel deze site met ook jouw vrienden.

Afbeelding van Júlia Orige via Pixabay

Je wilt dit vast ook lezen..