horoscoop

Horoscoop week 17 voor Steenbok, Waterman en Vissen

Horoscoop week 17 – 22 t/m 28 april voor Steenbok, Waterman en Vissen

Steenbok (22 december – 19 januari)

 • Geluksmomentje: Efficiëntie in dagelijkse taken: Zoek naar manieren om alledaagse taken efficiënter uit te voeren. Dit kan je doen door handige schema’s op de computer te zetten maar ook werken met een papieren agenda kan overzicht geven. De sterren in week 17 staan goed voor je om juist nu hiermee aan de slag te gaan.
  Het optimaliseren van dagelijkse processen verbetert de algehele productiviteit en daar worden de altijd hardwerkende Steenbokken erg vrolijk van.
 • Liefde/Vriendschap: Weekendje Weg. Plan een ontspannen weekendje weg. Het is helemaal niet erg als jij je voor 100% in wilt zetten op het werk, zolang je ook voldoende tijd neemt om te rusten en er voor jouw partner te zijn.
  Kies voor een rustige locatie, liefst helemaal vrij van wifi, waar jullie samen kunnen ontspannen en ontsnappen aan de dagelijkse routine.
 • Valkuil: Te Nonchalant in Relaties. De neiging om nonchalant te zijn in relaties kan anderen het gevoel geven dat Steenbokken niet echt betrokken zijn. Het is belangrijk om de nodige aandacht en toewijding te tonen om gezonde relaties te behouden. Dus, lieve Steenbok, zorg ervoor dat je je op het werk inzet, maar de tijd erbuiten vrij maakt voor anderen.
 • Gezonde Tip: Balans Tussen Werk en Ontspanning. Vind de juiste balans tussen werk en ontspanning. Planning en prioritering van taken helpen om effectief te werken zonder burn-out.
  Je ziet dat deze hele week eigenlijk over hetzelfde gaat. Het kan een geweldige week voor je worden als het lukt om meer rust te nemen en meer aandacht te geven aan jouw partner, vrienden en jezelf. Een goede planning kan daarbij helpen.

Waterman (20 januari – 18 februari)

 • Geluksmomentje: Sociale innovatie. Je bent dol op het ontdekken van nieuwe gadgets. Doe daarom onderzoek naar sociale innovaties en projecten die streven naar positieve verandering in de maatschappij. Of ga op onderzoek uit naar methodes die jouw leven leuker en makkelijker kunnen maken. Overweeg deelname aan een initiatief dat jouw steun verdient. Waar je ook voor gaat kiezen, het zal jouw leven makkelijker, boeiender en leuker maken.
 • Liefde/Vriendschap: Samen Mediteren. Lieve Waterman, ook al ben je dol op technologie en gadgets, echte rust haal je juist uit de momenten van digitale rust. Mediteren kan niet alleen een manier zijn om innerlijke rust te vinden. Met jouw geliefde samen mediteren kan een diep gevoel van verbondenheid creëren.
  Spreek vooraf af wie de meditatie begeleid, jij of jouw partner. Denk samen terug aan een mooi moment waar jullie beiden gelukkig van worden. Sluit daarna de ogen en laat de begeleider rustig praten om jullie terug te voeren naar dat moment en gevoel. Wil je liever actiever mediteren? Misschien is deze drum dan wat voor jou.
 • Valkuil: Onvoorspelbaarheid in Plannen. De neiging om plannen op het laatste moment te veranderen kan verwarrend en vervelend zijn voor anderen. Het is belangrijk om betrouwbaarheid en consistentie te waarderen.
 • Gezonde Tip: Probeer elke dag minstens 7 uur te slapen. Slaap is belangrijk voor je fysieke en mentale gezondheid. Watermannen zijn vaak bezig met hun hoofd, dus het is belangrijk om goed te slapen om je geest te kunnen ontspannen.

Vissen (19 februari – 20 maart)

 • Geluksmomentje: Verkwikkende Natuurwandeling: Verken een nieuw natuurgebied of keer terug naar een favoriete plek in de natuur. De verbinding met de natuur is essentieel voor jouw welzijn. Laat je zintuigen ontwaken terwijl je luistert naar de geluiden van de natuur, de geur van bloemen opsnuift en jezelf onderdompelt in de rustgevende omgeving. Deze wandelingen worden een bron van vernieuwing voor je gevoelige ziel. Wil je prachtige levenslessen ontvangen tijdens jouw wandeling? Loop dan deze mooie tocht.
 • Liefde/Vriendschap: Theaterdate: Lieve Vissen, kunst en andere artistieke uitingen geven jouw rust en doen veel met jouw emoties. Dit kan je ook in jouw relatie hard gebruiken. Ga samen naar een theaterstuk of een dansvoorstelling. Artistieke expressie en het delen van een verhaal kunnen diep resoneren en jullie band versterken. Deze culturele ervaring verdiept jullie emotionele connectie. Weet je trouwens dat er op steeds meer plekken prikkelarme cultuur dagen worden georganiseerd.
 • Valkuil: Overmatig Piekeren: Vissen hebben de neiging om te piekeren over het verleden of de toekomst. Het is belangrijk om mindfulness te beoefenen en in het huidige moment te leven.
 • Gezonde Tip: Sociale Steun Zoeken: Zoek ondersteuning bij vrienden, familie of collega’s. Het delen van gedachten en gevoelens met anderen kan emotionele last verlichten en een gevoel van verbondenheid bevorderen.

Ik hoop dat je genoten hebt van de horoscoop week 17 voor Steenbok, Waterman en Vissen. Volgende week staat jouw nieuwe horoscoop op deze site. Mis niets en zet de OntspanSpecialist in jouw favorieten. Tip! Deel deze site met ook jouw vrienden.

Foto: Christina Morillo.

Je wilt dit vast ook lezen..