horoscoop

Horoscoop week 17 voor Weegschaal, Schorpioen en Boogschutter

Horoscoop week 17 – 22 t/m 28 april voor Weegschaal, Schorpioen en Boogschutter.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

 • Geluksmomentje: Ontspannen starten. Start deze week elke dag met een ochtendwandeling of een kalme yoga sessie van Anne-Marie. Ga daarna lekker genieten van een ontbijtje of een heerlijke kop thee voordat je start met werken. Deze rustige start geeft jou genoeg energie om de dag goed door te komen.
 • Liefde/Vrienden: Een vriendelijk gebaar. Een vriendelijk gebaar is bijna nooit groots, maar doet wonderen voor je. Een vriendelijke glimlach brengt positieve vibes in je sociale kring. Dit werkt tweedelig. Je kan zowel de ontvanger als de gever zijn. Ontdek bijvoorbeeld wat er gebeurt als je zelf de hele dag glimlacht.
 • Valkuil: Kijk naar het geheel. Lieve weegschaal, keuzes maken behoort niet tot jouw beste eigenschappen. Je hebt hier meestal grote moeite mee en dat kost je onnodig veel tijd en energie. Het word je ook niet makkelijk gemaakt, zoals je in dit artikel kunt lezen.
  Al dat wikken en wegen staat je flink in de weg om tot een goed besluit te komen. Vermijd over analyseren van kleine details, focus op het grotere plaatje.
 • Gezonde Tip: Kies eens een andere lunch. Deze week geef je kleur aan jouw maaltijden. Probeer bijvoorbeeld een nieuwe salade met kleurrijke groenten voor de lunch. Varieer en geniet van de nieuwe smaken. Meenemen naar het werk? Kijk dan hier voor deze geweldige lunchbox.
  Maar vergeet jouw valkuil niet, maak het jezelf niet te moeilijk om te kiezen. Gelukkig heeft een week 7 dagen en hoef je niet elke lekkere en gezonde lunch op dezelfde dag te maken.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

 • Geluksmomentje: Creatieve fotografie. Trek erop uit en experimenteer met fotografie. Deze hobby nummer 2 van Nederland kan ook voor jou zijn. Maak bijvoorbeeld een collage door iedere dag op precies dezelfde plek een foto te maken of speel met stijlen die diepte en intensiteit uitdrukken.
  Al dat moois kan je hierin exposeren.
 • Liefde/Vriendschap: Verliefdheidsverrassingen: Schorpioenen houden van mysterie en verrassingen. En deze week zit je hierin helemaal goed. Van een spannende ontmoeting of een verrassings date-night gaat jouw hart deze week sneller kloppen. Let ook op kleine, subtiele signalen. Sta ervoor open, anders mis je ze misschien.
  Valkuil: Zich Te Diep In Emoties Storten: Ach lieve schorpioen toch. Je bent zo emotioneel en intens. Hiermee breng je jezelf nogal eens in lastige situaties. Het is van belang om een evenwicht te vinden en niet te verdrinken in emoties. Een gezonde afstand bewaren tot de problemen van anderen, kan de helderheid van denken bevorderen.
 • Gezonde Tip: Aromatherapie: Gebruik aromatherapie om je stemming te verbeteren en stress te verminderen. Geuren zoals lavendel en sandelhout kunnen bijzonder kalmerend zijn. Heb je zin om zelf lekker te craften? Lees ons artikel en maak deze fijne parfumrollertjes.

Boogschutter (22 november-21 december)

 • Geluksmomentje: Verdiep je in een Onbekend Onderwerp. Laat je nieuwsgierigheid de vrije loop en neem deel aan een online cursus over een fascinerend onderwerp buiten je normale interessegebied. Het verwerven van nieuwe kennis zal niet alleen je intellectuele nieuwsgierigheid bevredigen, maar ook je perspectieven verbreden.
  Weet je al wat je gaat leren? Een nieuwe taal, iets voor het werk of ga je voor een creatieve uitspatting?
 • Liefde/Vriendschap: Uitdagende spellen. Boogschutters houden van uitdaging. Speel samen bordspellen die strategie en teamwork vereisen voor een leuke avond vol lachen, wat niet alleen het competitieve element, maar ook de humor in jullie relatie benadrukt. Zelf zijn we gek op deze escape rooms voor thuis waar we uren denk- en speelplezier aan beleven.
 • Valkuil: Te Veeleisend Zijn. Boogschutters streven naar perfectie, maar het kan een valkuil worden als ze te veeleisend worden, zowel voor zichzelf als voor anderen. Het is belangrijk om realistische verwachtingen te hebben. Leg de lat niet altijd zo hoog, daar doe je niet alleen jezelf, maar ook jouw omgeving een plezier mee.
 • Gezonde Tip: Maak Slaaptijd Heilig. Als je vaak gedreven wordt door enthousiasme, is het belangrijk om slaaptijd als heilig te beschouwen. Lieve Boogschutter, creëer een rustgevende slaaproutine en vermijd stimulerende activiteiten voor het slapengaan.

Ik hoop dat je genoten hebt van de horoscoop week 17 voor Weegschaal Schorpioen Boogschutter. Volgende week staat jouw nieuwe horoscoop op deze site. Mis niets en zet de OntspanSpecialist in jouw favorieten. Tip! Deel deze site met ook jouw vrienden.

Foto: Christina Morillo.

Je wilt dit vast ook lezen..