horoscoop

Horoscoop week 17 voor Kreeft, Leeuw en Maagd

Horoscoop week 17 – 22 t/m 28 april voor Kreeft, Leeuw en Maagd

Kreeft (21 juni – 22 juli)

 • Geluksmomentje: Klein maar fijn. Laat liefde groeien in kleine gebaren lieve kreeft. Verras je dierbaren met attenties die laten zien hoeveel je om hen geeft. Dit maakt niet alleen de ontvanger blij, het geeft jou ook een goed gevoel.
 • Liefde/Vriendschap: Liefdevolle Aanraking: Elke liefdevolle aanraking brengt diepte in jouw relatie. Een zachte aanraking spreekt meer dan woorden en versterkt de band tussen jou en je geliefde. Deze week draaien zowel jouw geluksmoment als liefdesverhaal om liefdevolle, kleine gebaren en aanrakingen. Kies deze week voor teder en bouw daarmee de spanning tussen jullie op.
 • Valkuil: Verberg jezelf niet. Wees alert op het vermijden van nieuwe sociale situaties. Ga de deur uit. Nieuwe vrienden kunnen waardevol zijn. En zelfs als je geen nieuwe vrienden krijgt is een avondje uit een goede boost voor jouw mentale gezondheid. Vind je het moeilijk om nieuwe sociale situaties te verkennen, lees dan alsjeblieft dit artikel.
 • Gezonde Tip: Gezonde lekkernijen. Breng tijd door in de keuken met het bakken van gezonde traktaties. Dit is een heerlijke manier om creativiteit te uiten en te genieten van zelfgemaakte lekkernijen. Weet je al met wie je ze gaat delen?

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

 • Geluksmomentje: Een Cadeautje Maken of Geven: De voldoening van het creëren van een zelfgemaakt geschenk en de vreugde om het aan een geliefde te schenken. Heb je al eens een DUY project van deze site gemaakt? Er staan veel kleine geschenkjes waar je zowel jezelf, als jouw vrienden blij mee kunt maken, zoals lippenbalm, parfumolie en een natuurlijke haarversteviger. Veel plezier.
 • Liefde/Vriendschap: Samen Sporten: Lieve leeuw, jouw sportieve aard maakt samen sporten met vrienden of je partner een ideale manier om jullie band te versterken. Of het nu gaat om een competitief spelletje tennis of een ontspannen wandeling, het brengt jullie dichter bij elkaar.
 • Valkuil: Teveel Focus op Materiële Succes: De valkuil kan zijn dat je te veel waarde hecht aan materieel succes en uiterlijke schijn, terwijl ware voldoening vaak ligt in persoonlijke groei en betekenisvolle relaties. Let er deze week extra op dat het niet altijd groots hoeft te zijn om een fijn leven te hebben. Geniet eens wat extra van kleine gebaren.
 • Gezonde Tip: Gezonde Snacks: Kies voor gezonde snacks zoals fruit, ongezouten noten of yoghurt om je energie op peil te houden zonder toe te geven aan ongezonde verleidingen. Misschien is dit wel iets voor jou.

Maagd (23 augustus – 22 september)

 • Geluksmomentje: Erkenning voor jouw harde werk. Vreugde en geluk liggen voor je, lieve Maagd. Blijf gefocust op je doelen, en je zult zien hoe alles op zijn plaats valt. Jouw inzet wordt beloond. Neem wel voldoende pauze want ook dat heb je nodig om zowel jouw lichaam als geest soepel te houden.
 • Liefde/Vriendschap: Liefde in de geur van verse bloemen: Voor de geur van verse bloemen mag iedereen jou wakker maken. Het subtiele parfum van bloemen maakt jou gelukkig. De kleuren maken blij.
  Soms heeft jouw partner een “stille” hint nodig. Maak duidelijk hoe blij je wordt van een wekelijkse verse bos liefde in een vaas. Of koop ze gewoon zelf. Ook leuk als uitstapje, bezoek samen een pluktuin en maak jullie eigen biologische boeket.
 • Valkuil: Sociale Terughoudendheid: Jouw terughoudendheid in sociale situaties kan soms overkomen als desinteresse of afstandelijkheid, terwijl je eigenlijk gewoon tijd nodig hebt om je comfortabel te voelen. Dat is op zich niet erg, zolang je de anderen laat weten dat jij even ruimte nodig hebt.
 • Gezonde Tip: Voldoende Slaap: Zorg voor voldoende slaap. Als Maagd ben je geneigd om ’s nachts te piekeren. Piekeren helpt je nooit verder, goede slaap wel, dus ontwikkel een slaaproutine die je helpt te ontspannen. Op deze website staan veel tips om beter te kunnen slapen. Niet ’s nachts pas gaan lezen hoor.

Ik hoop dat je genoten hebt van de horoscoop week 17 voor Kreeft, Leeuw en Maagd. Volgende week staat jouw nieuwe horoscoop op deze site. Mis niets en zet de OntspanSpecialist in jouw favorieten. Tip! Deel deze site met ook jouw vrienden.

Foto: Christina Morillo.

Je wilt dit vast ook lezen..