horoscoop

Horoscoop week 17 voor Ram, Stier en Tweelingen

Horoscoop week 17 – 22 t/m 28 april voor Ram, Stier en Tweelingen

Ram (21 maart – 19 april)

 • Geluksmomentje: Het perfecte avondje uit: Halverwege of eind van deze week mag je genieten van een avondje uit waar alles perfect verloopt. Goed gezelschap, heerlijk eten, en de ideale sfeer. Het kan gaan om een gezellige avond met vriendinnen maar ook een een geweldige (nieuwe) liefdesdate. Wat het ook wordt, geniet met volle teugen, je hebt dit nodig.
 • Liefde/Vriendschap: Herinneringen ophalen. Door herinneringen op te halen versterk je jullie onderlinge band. Ook voel je weer sneller de verbinding tussen jullie en waarom je toen voor deze persoon als geliefde of vriend(in) koos.
  Blader door oude foto’s of herinneringen met een dierbare, en deel verhalen uit het verleden. (Tip, lees ook het geluksmoment voor tweelingen.)
 • Valkuil: Te competitief zijn. Je hebt vaak een winnaarsmentaliteit. Dit is een sterke drijfveer voor je die je al ver heeft weten te brengen. Toch is het belangrijk om niet te competitief te worden, lieve Ram. Het draait niet altijd om winnen; soms gaat het om samenwerken en het proces waarderen.
 • Gezonde Tip: Leer een ontspannende meditatietechniek. Verdiep je in meditatietechnieken die ontspanning bevorderen. Kijk hier voor wat ideeën. Het kan stress verminderen en mentale helderheid vergroten.

Stier (20 april – 20 mei)

 • Geluksmomentje: Het vinden van een oud familie-recept: Duik de boekenkast in of ga op zoek naar het ouden receptenboek dat jouw oma had. Het herontdekken van een verloren gewaand recept en het opnieuw bereiden ervan. Dat wordt smullen! Kan je de oude recepten niet meer vinden, dan hebben we hier een ouderwets lekker recept voor je.
 • Liefde/Vriendschap: Knus en veilig thuis kamperen. Ga even terug in de tijd, trek alle kussens van de bank en pak alle dekens die je kan vinden. Bouw samen een veilige cocon van dekens en kussens. Je mag het zo leuk of gek maken als je wilt. Dit brengt het speelse en comfortgerichte aspect van de Stier naar voren. Daarna lekker knus in jullie tijdelijke hutje genieten van een film, een goed boek en van elkaar. Vinden jullie dat te veel gedoe, overnachten in een tent mag ook.
 • Valkuil: Niet genoeg bewegen. Lieve Stier, je houdt van lekker eten en knus en gezellig thuis zijn. Maar vergeet niet om voldoende te bewegen. Helemaal deze week is het goed om wat extra blokjes om te lopen om jouw energiepeil goed te houden.
  Plan wat extra tijd voor lichaamsbeweging. En houd het niet alleen bij plannen, voer het ook uit.
 • Gezonde Tip: Kies voor Volkoren: Voeg volkorenproducten toe aan je dieet voor vezels en langdurige energie.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

 • Geluksmomentje: Weet je nog… ? Spreek af met vrienden en kijk samen terug in de tijd. Hoe zagen jullie er toen uit? Wat waren jullie toekomstdromen en wat is ervan terecht gekomen? Terugblikken op gedeelde herinneringen is niet alleen leuk, het maakt jullie vriendschap ook sterker. Ken je een ram? Grijp je kans want ook voor de ram is deze week een goed moment voor nostalgisch terugblikken.
 • Liefde/Vriendschap: Liefdevolle Uitingen. Heimelijk verliefd zijn kan fijn zijn maar het brengt je niet verder. Soms is het beter te weten waar je aan toe bent in de liefde. Durf die stap te nemen door jouw liefde te uiten. Ook als het antwoord niet wordt waar je op hoopte is het beter om te weten, dan jouw tijd te verdoen en ware liefde hierdoor mis te lopen.
  Ben je wel al met iemand samen? Laat je geliefde weten hoe gelukkig je bent en beleef samen tedere momenten.
 • Valkuil: Impulsiviteit: Je spontaniteit is charmant, maar soms leidt je impulsiviteit tot ondoordachte beslissingen. Probeer een balans te vinden tussen spontaniteit en overwogen actie.
 • Gezonde Tip: Lees voor het slapen gaan: Als liefhebber van informatie kun je je geest kalmeren door voor het slapen gaan een boek te lezen. Vermijd echter spannende genres om een goede nachtrust te bevorderen.

Ik hoop dat je genoten hebt van de horoscoop week 17 voor Ram, Stier en Tweelingen. Volgende week staat jouw nieuwe horoscoop op deze site. Mis niets en zet de OntspanSpecialist in jouw favorieten. Tip! Deel deze site met ook jouw vrienden.

Foto: Christina Morillo.

Je wilt dit vast ook lezen..