horoscoop

Horoscoop week 25 voor Vissen

Horoscoop week 25 – 17 t/m 23 juni voor Vissen

Vissen (19 februari – 20 maart)

🐠 Horoscoop voor Vissen: Verkenning van oude boeken, Zelfliefde, Lichaamsbeweging en Creatieve Ruimte 🐠

Deze week nodigt je uit om jezelf te omarmen, te verkennen en te koesteren op verschillende niveaus. Laat intuïtie en gevoeligheid jouw gids zijn terwijl je de diepten van je eigen wezen en de rijkdommen van de wereld om je heen verkent.

Reis door de geschiedenis

Bezoek een oude bibliotheek of boekwinkel en laat je omringen door de rijke geschiedenis van boeken. Blader door vergeten verhalen, ontdek oude kennis en laat je inspireren door de tijdloze wijsheid die in boeken verscholen ligt. Deze week wordt een reis door de geschiedenis van geschreven woorden, die je verbeelding voedt en je kennis verrijkt.

Zelfliefde is ook liefde

Vergeet niet dat zelfliefde de basis is voor het ontvangen van liefde van anderen, lieve Vissen. Neem de tijd om van jezelf te houden en jezelf te koesteren. Want pas dan kun je de liefde in al haar pracht en praal in je leven verwelkomen. Geef jezelf de liefde en zorg die je verdient, en laat het stralen naar anderen om je heen.

Verzorg je fysieke gezondheid

Terwijl je geest vaak op reis is naar verre oorden, is het belangrijk om je lichaam niet te vergeten. Regelmatige lichaamsbeweging is niet alleen goed voor je fysieke gezondheid, maar helpt ook om je geest helder en evenwichtig te houden.
Vind een activiteit die je leuk vindt en die je energie geeft, en maak er een gewoonte van om regelmatig te bewegen.

Laat je creativiteit stromen

Dromerig en creatief, die twee woorden horen bij jou. Maar soms word je teveel opgeslokt door de dagelijkse dingen dat juist jouw rustgevers niet genoeg aandacht van je krijgen.
Bewaar een speciale ruimte in je leven voor creatieve expressie. Geniet dagelijks, ook al is het slechts kort, van jouw zachte passies.
Laat die creativiteit stromen als een bron van vreugde en zelfontdekking, of het nu gaat om schilderen, muziek maken of andere vormen van kunst, je hebt ze nodig om de harde wereld aan te kunnen.

Lieve Vissen, laat deze week een tijd van zelfontdekking, liefde en creativiteit zijn. Vertrouw op je intuïtie en volg de stroming van het leven met gratie en moed. 🐠✨

Lieve vissen, ik hoop dat je mooie inzichten hebt gekregen in de horoscoop week 25. Volgende week staat jouw nieuwe horoscoop op deze site. Mis niets en zet de Ontspan Specialist in jouw favorieten. Tip! Deel deze site met ook jouw vrienden.

Afbeelding van Dorothe via Pixabay

Je wilt dit vast ook lezen..