Verbinding

Mentale Beschermings muren: Jouw Weg naar Vrije Groei

We hebben het allemaal gedaan – die mentale muren optrekken om onszelf te beschermen. Maar hier is het ding: soms kunnen die muren ons ook tegenhouden om écht te schitteren. Dus laten we het hebben over het afbreken van die energetische beschermingsmuur die we onbewust hebben opgetrokken. Klinkt spannend, toch?

mentale beschermings muren. Hoe haal je ze weg.

Stap één: Zelfinzicht.

Neem even de tijd om te chillen en na te denken. Waarom heb je die muur in hemelsnaam gebouwd? Meestal is het gebaseerd op oude bagage, angsten of dingen uit het verleden die je niet langer nodig hebt. Weet je, die tijd dat je dacht dat je die bescherming nodig had? Begrijpelijk. Maar nu? Niet zo veel.

Stap twee: Goedkeuring en Forgiveness.

Okay, dus je hebt die muur gebouwd. Geef jezelf een high five omdat je toen deed wat je dacht dat het beste was. Het is tijd om jezelf te vergeven voor het optrekken van die barricade. En weet je wat? Dat opent de deur naar liefde voor jezelf – en dat is best geweldig.

Stap drie: Afbraakmodus.

Hier komt het leuke gedeelte. Meditatie, ademhalingsoefeningen en visualisatie – dat is de deal. Visualiseer die mentale muren als een stapel van bakstenen en begin ze voorzichtig te verwijderen. Het kan behoorlijk intens zijn omdat je misschien al die oude emoties en stuff tegenkomt, maar hé, je hebt got this.

Vergeet niet om tijd voor jezelf te nemen. Ga lekker rusten, geef jezelf wat liefde en zoek steun als je dat nodig hebt. Je hoeft dit niet alleen te doen, babe.

Voel de nieuwe vibe.

Wanneer die muur begint af te brokkelen, zul je het verschil voelen. Je voelt je lichter, meer verbonden met je intuïtie en je innerlijke kracht begint te stralen. Het is als het ontdekken van een nieuwe superpower – jouw authentieke jij, zonder al die oude bagage.

Dus daar heb je het, ladyboss! Het afbreken van die energetische beschermingsmuur is als het bevrijden van een krachtige eenhoorn – oké, misschien niet zo letterlijk, maar je snapt me. Het is een reis naar persoonlijke groei, empowerment en zelfontdekking. Duik erin, wees dapper en omarm jouw stralende, muurloze zelf! 🌟

Foto’s: Şükür Azimoviç @Pexels

Je wilt dit vast ook lezen..