Inspiratie Verbinding

Note to self – Een fijn DIY complimentmoment.

Note to self, geniet elke dag van een complimentmoment. Met dit fijne project mag je jezelf onderdompelen in liefdevolle complimenten. Je maakt een prachtig kado voor jezelf waar je elke dag weer van zult genieten. Wat het allemaal nóg leuker maakt is dat je dit project niet in één keer hoeft af te maken. Zelfs met een paar kaartjes of mailtjes kan je al genieten van dit dagelijkse complimentmoment. Heb je geen zin om zelf aan de slag te gaan, bestel jouw complimentjes dan hier.
In het soms hectische leven kan een beetje bemoediging wonderen doen. En wie is er beter geschikt om die steun te bieden dan jijzelf?

Elke dag een lief kado.

Zelf ben ik er inmiddels helemaal aan verslingerd. Er gaat geen dag voorbij zonder nieuwsgierig te zijn naar welke bijzondere boodschap er vandaag op me wacht. Soms is dat een liefdevolle opmerking, dan weer een compliment. Een mooie quote of een plaatje waar ik gelukkig van word. Een kleine note to self als reminder dat een complimentmoment er altijd kan zijn en dat je geluk zelf in de hand hebt.
Ga snel met me aan de slag. Je kan dit zowel tastbaar als digitaal maken, en hier lees je hoe.

Lief zijn voor jezelf met dit DIY complimentmoment

**Tastbaar Genot:**


Benodigdheden:
Flashcards
– Verf of viltstiften
– Plaatjes
– Pen

Uitvoering:
1. Geef elk kaartje een unieke versiering.
2. Schrijf er inspirerende woorden, quotes of krachtige affirmaties op.
3. Trek dagelijks één kaartje en kijk wat jou die dag toe valt.

**Pro-tip:**

Je kunt specifieke thema’s toepassen op je kaartjes. Denk aan hartjes voor liefde, vlinders/veren/engeltjes voor troost, of bloemen en andere natuurgerelateerde afbeeldingen. Als je de voorkeur geeft aan quotes of affirmaties, kun je overwegen deze te typen en printen in plaats van met de hand te schrijven.

**Virtueel Vreugdevuur:**

1. Maak kosteloos een Gmail-account aan als je die nog niet hebt.
2. Schrijf kleine, liefdevolle berichten aan jezelf.
3. Plan deze berichtjes in op specifieke datums.
4. Kijk uit naar die dagen waarop je automatisch een opbeurend bericht in je inbox ontvangt.

Met dit DIY-project maak je van zelfliefde een tastbare realiteit. Het biedt een dagelijkse herinnering aan jezelf dat je waardevol bent en in staat bent tot het verspreiden van positiviteit, zowel in fysieke als digitale vorm. Door deze simpele handelingen creëer je een krachtige bron van eigenwaarde en inspiratie, en vergeet niet dat een positieve benadering van jezelf ook een geweldige impact kan hebben op anderen om je heen. Waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met het verspreiden van glimlachen, beginnend bij jezelf!

Foto’s: Nataliya Vaitkevich@Pexels en Kranich17@Pixabay.

Je wilt dit vast ook lezen..