Affirmatie Verbinding

Affirmaties: Plant Positiviteit en oogst een Geweldig Leven

Ooit gedacht aan affirmaties als kleine zaadjes die je in de tuin van je leven plant? Je neemt iets waar je naar verlangt (dat zaadje), stopt het in de grond door het uit te spreken, en vervolgens geef je het de nodige liefde en aandacht (water en verzorging) zodat het kan groeien. Het handige is, je kunt zo’n affirmatie voor bijna alles maken!

Wil je er alles uit halen wat erin zit, dan is het goed om deze tips te lezen. Want er zijn wat regeltjes voor het maken van deze positieve affirmaties:

1. Wees Helder over Wat je Wilt Niet onmiddellijk een affirmatie het universum in werpen, denk er eerste even goed over na. Geen halfbakken vragen, okay? Want als je maar half vraagt, krijg je maar half. Daar zit je vast niet op te wachten.

2. Denk Positief Spreek je affirmatie uit alsof je het al hebt. Zeg bijvoorbeeld: “Ik heb die fantastische baan te pakken” in plaats van “Ik wil die fantastische baan.”

3. Heb Geduld Rome is niet in één dag gebouwd, toch? Het kost wat tijd voordat die affirmaties tot bloei komen.

4. Doe je Deel Stel, je hebt die droomjob gekregen. Top! Maar als je er vervolgens niet voor gaat, tja, dan kan het snel weer weg zijn.

5. Dankbaarheid is Key Wees dankbaar voor wat er al is en wat nog komt. Het helpt echt om die affirmaties kracht bij te zetten.

6. Herhaal Schrijf jouw affirmaties op en herhaal ze zo vaak je wilt. Sommige doelen zullen sneller bereikt zijn dan andere. Wil je bijvoorbeeld flink afvallen dan herhaal jouw perfect body affirmatie telkens als je naar de voorraadkast sneakt om iets lekkers te grijpen.

Door deze affirmaties in je dagelijkse routine op te nemen, verander je niet alleen je innerlijke gesprek, maar ook je leven! Het is als het zaaien van een magisch tuintje van positiviteit.

Afbeelding: Matthias Cooper@Pexels

Je wilt dit vast ook lezen..