Van jezelf houden

Van jezelf houden, lukt je dat? Of beter gezegd, lukt het je om dat aan jezelf te laten zien? Deze week staat in het teken van jou. Jij en niemand anders. Elke dag tot en met Valentijnsdag krijg je een klein cadeautje van me in de vorm van een blog, een DIY een oefening en een leuke afvink lijst.
Vandaag begin je met jezelf verwennen. Je gaat een hele dag jezelf pamperen. Leuke dingen doen waar je zin in hebt. Lekker wandelen of in de plassen stampen als het regent. Eindelijk dat boek of tijdschrift lezen waar je al weken niet aan toe bent gekomen. Uren de badkamer bezet houden om in de weer te zijn met make-up. Een fantastische maaltijd maken en de tafel prachtig dekken, gewoon omdat jij zin hebt om iets lekkers te eten. En om te vieren dat je van jezelf mag houden.


Bijna Valentijnsdag.


De winkels liggen vol met prachtige hartvormige dozen met lekkere chocolade. Zachte, donzige knuffelbeestjes die heus niet alleen door kinderen leuk gevonden worden. Of misschien word jij juist hier blij van.
Koop en maak een paar kleine cadeautjes voor jezelf. Doe er een lieve kaart bij (deze week krijg je daar nog een leuke DIY tip over.) Pak het mooi in, geef er alle aandacht aan. Bewaar het tot Valentijnsdag of tot je er zin in hebt om alles uit te pakken.
Het is bijna Valentijnsdag, de dag van geliefden. Die dag kan je gebruiken om iedereen die jij lief vindt in het zonnetje te zetten. Je kunt die dag ook gebruiken om eens extra lief te zijn voor jezelf. Want houden van jezelf is goed en keihard nodig om een fijn, gezond en gelukkig leven te hebben.
Ik wil je vragen om de komende dagen jezelf extra aandacht te geven. Om aan de hele wereld en vooral aan jezelf te laten zien hoeveel je van jezelf houdt.
Heel veel plezier de komende dagen. Misschien wil je ook deze oefening gaan doen als je dar niet al mee begonnen was.

Je wilt dit vast ook lezen..