Pyjamadag

Een pyjamadag was voor mijn dochters toen ze klein waren, de ultieme manier om het weekend door te brengen. Want waarom één pyjama dag als je een heel weekend tot je beschikking hebt?
Tijdens deze luie dagen maakte ik vaak een picknick voor ze. Lekker binnen bij regen en anders op het gras in de tuin. Groot kleed, veel smakelijke mini hapjes en een beker water was al voldoende voor een superdeluxe luie geniet dag.

De kunst van het nietsdoen.

Trek vandaag lekker jouw huispak aan en houdt ook een fijne pyjamadag. Er is weinig voor nodig om er iets leuks van te maken. Muziekje aan, een geurkaarsje, kleed op de vloer leggen voor een binnen picknick en een stapel fijne tijdschriften of boeken erbij. Zo kom je de dag wel door. Je houdt als het ware een mini vakantie thuis.
Je hoeft heus niet elk weekend zo door te brengen, af en toe een dag lekker lui zijn mag best. Het is zelfs goed voor je want met deze mini vakantie maken jouw lichaam en geest een flinke reset zonder dat je er de inpak en reis stress voor hebt hoeven hebben.

binnen picknick tijdens de pyjamadag

Thuis op reis.

Ben je dol op een bepaald land en wil je jouw pyjamadag optimaal als thuis vakantie gebruiken, dan heb je iets meer planning nodig. Duik de winkel in voor hapjes en een avondmaaltijd die bij jouw land passen. Pas jouw muziekkeuze aan aan jouw land en laat op de computer of tv een diavoorstelling met de juiste foto’s voorbijkomen.

Wil je lezen hoe je in rust problemen kunt oplossen? Klik dan hier.

Je wilt dit vast ook lezen..