Challenge Inspiratie Verbinding

Doe mee met de Ont-Moet Challenge!

Doe mee met de Ont-Moet Challenge! en ontmoet nieuwe vrienden.

Ont-Moet challenge tegen eenzaamheid.

Doe ook mee met de Ont-Moet Challenge, waar we een maand lang de kunst van het ont-moeten omarmen om eenzaamheid en de vele moet dingen te bestrijden. Gun jezelf de tijd om jouw ultieme ont-moet momenten te plannen en te ervaren.
Stel je voor, in een ideale wereld zou het vanzelfsprekend zijn om te ont-moeten, zonder dat je er extra tijd voor zou moeten reserveren. Laten we samen streven naar dat gevoel van moeiteloosheid, waarbij we even alles kunnen laten voor wat het is.

Ont-moeten of ontmoeten?

De challenge is opgedeeld in 2 delen: Ont-moeten en Ontmoeten!

Tijdens het eerste deel van de challenge leggen we de focus op het loslaten van verplichtingen. Kies zelf iets uit wat je normaal gesproken als “moet” bestempelt, en leg dit voor even naast je neer. Maar maak je geen zorgen, na de tweede fase van de challenge kun je dit klusje alsnog volbrengen. Op die manier voorkomen we dat uitstelstress onze goede intenties in de weg staat.

Het tweede deel draait om ontmoeten. Zodra je datgene wat je aan de kant hebt gezet, geniet van een wandeling op straat, een bezoek aan het park, een buurtcentrum of de supermarkt. Groet vriendelijk iedereen die je tegenkomt en knoop een spontaan gesprekje aan. Juist in deze kleine ontmoetingen kunnen we eenzaamheid bestrijden en maken we de dag mooier, niet alleen voor onszelf, maar ook voor anderen. Vind je het lastig om zomaar ergens heen te gaan voor een gesprekje of het starten van een gesprek? De bushalte is een geweldige ontmoet plek. Je hoeft slechte te vragen hoe laat de bus komt, en vriendelijk te bedanken en je hebt al een goed begin gemaakt. Wil je niet met die bus mee, zeg dan hardop dat je iets vergeten bent en loop terug.

Doe mee met de Ont-Moet Challenge en ontdek hoe het is om even niet te moeten en om te genieten van onverwachte ontmoetingen die verbinding en warmte brengen. Samen maken we het verschil tegen eenzaamheid! 💫

De foto’s bij dit bericht zijn gemaakt door Kindel Media@Pexels.

Je wilt dit vast ook lezen..