Gezondheid Verbinding

Even geduld alsjeblieft

Lieve lezer, nog even geduld alsjeblieft. Je hebt vast al gezien dat er al een tijd niets meer gepost is. Dat was niet mijn bedoeling want ik wilde hier juist een mooie, fijne plek creëren waar je je even terug kan trekken van alle drukte en stress. Vol tips, leuke weetjes en dingen waarvan je misschien niet eens wist dat je het altijd al had willen weten. Als jij nog even geduld hebt, dan komt deze plek weer voor jou terug. Beloofd!

Pauze.

Soms gaan de dingen net even anders dan gehoopt. Sommige zijn goed, andere wat minder en helaas af en toe zelfs veel minder. Daar heeft iedereen op een gegeven moment mee te maken. Ik ook en daarom besloot ik een welverdiende pauze in te lassen. Een pauze die veel langer duurde dan ik dacht. Ideeën genoeg, daar lag het niet aan. Gelukkig heb ik altijd een mooi notitieboekje in de buurt want mijn geheugen doet af en toe rare dingen.
Elke keer als ik naar de computer zat te staren, schrijfklaar, gebeurde er iets geks. Beter gezegd, er gebeurde helemaal niets. Geen enkel woord kwam uit me. Wat vreemd is want iedereen die ik ken, weet dat kwebbelen iets is dat ik graag doe.

Goede dingen.

Zoals je net kon lezen is er de afgelopen tijd erg veel in mijn leven gebeurd. Ik kreeg een vervelende aandoening die onder andere door overprikkeling geactiveerd werd. Althans dat denk ik. Misschien schrijf ik hier ooit over, voor nu kan je op de site van de stichting FNS meer lezen over deze rot aandoening. Om er een positieve draai aan te geven, door dat vervelende FNS kreeg ik flink wat vrije tijd. Voor mooie gesprekken met mijn gezin. Prachtige verhalen om te lezen en 2 inspirerende opleidingen. Lieve appjes van Mieke. Mijn tante die mooie haakwerkjes en tips stuurde. Ze heeft me geïnspireerd om nóg meer dekens te haken. Talentloos geknutsel in mijn art journal waar ik blij van word. Als het lukte, wandelen in de natuur en anders, in de tuin naar vogels luisteren. Kortom, de tijd vloog om terwijl ik op sommige dagen weinig dacht te kunnen.

Nog even geduld alsjeblieft.

Na deze extreem lange winterslaap voel ik me helemaal opgeladen. De komende weken ga ik flink aan de slag om mooie artikelen te schrijven. Aïcha komt “het team” versterken, ik heb een paar fantastische boeken gelezen die in de boekenhoek komen en met een beetje geluk willen een paar bijzondere vrouwen iets over hun werk vertellen en wat zij doen om na een drukke dag of week, bij te tanken. Misschien was dit artikel al een hint van wat er ging komen. Het maakt niet meer uit, vanaf nu ga ik weer lekker aan de slag!

Wol spinnen is één van de dingen waar ik blij van word. Foto door Kiek by Suus.Je wilt dit vast ook lezen..