Gezondheid Inspiratie Verbinding

Geniet van deze kalmerende energie. 🌿✨

Geniet van deze kalmerende energie in mijn eerste Youtube video.
Ben jij ook zo toe aan rust en ontspanning? Neem dan een paar minuten de tijd om naar mijn video te kijken. Laat je meevoeren door de kalmerende muziek en de liefdevolle reiki-energie die ik je stuur.

Ga lekker zitten.

Ga comfortabel zitten en klik op de video. Zelfs als je je ogen sluit, bereikt de energie je. Je hoeft dus niet naar het scherm te blijven kijken. Na afloop strek je je even lekker uit en pak je iets te drinken. Je maakt me erg blij als je je abonneert op mijn kanaal; binnenkort komen er nog meer en betere video’s. Een vriendelijke reactie maakt me ook gelukkig.

Negatieve energie verwijderen

In deze video verwijder ik eerst de negatieve energie bij je. Dit is energie die je van anderen oppikt. De meeste mensen merken niet eens op dat ze energie van anderen absorberen. Voor hooggevoelige mensen kan dit behoorlijk belastend zijn, met gevoelens van vermoeidheid, verdriet of boosheid zonder duidelijke oorzaak.

Positieve energie toevoegen

Zodra de negatieve energie weg is, kun je jezelf opladen met positieve energie. Maak je geen zorgen; de energie die je in deze video ontvangt, is niet mijn persoonlijke energie. Je hoeft zelfs niet te kijken om de energie te ontvangen. Vraag me niet hoe het werkt; de eerste les die ik leerde bij het leren van Reiki was om te accepteren dat er dingen gebeuren die je niet kunt verklaren. Dat was behoorlijk uitdagend!

Obsidiaan, dat grote ronde ding

Aan het einde gebruik ik obsidiaan om de energie van je telefoon of computer te neutraliseren. Mocht je niet weten wat obsidiaan is, dat is die grote zwarte bal.

Interesse in Reiki geven?

Op mijn andere website kun je meer lezen over wat je kunt verwachten en hoe je contact met me kunt opnemen. De inwijdingen kunnen ook op afstand worden gegeven.

Te zweverig voor jou?

Reiki is ontwikkeld door een arts, wat het misschien minder zweverig voor je maakt. Ervaar het gewoon. Misschien is Reiki helemaal niets voor jou, maar wie weet voelt het wel goed aan.

Tot slot

Reiki is een mooie aanvulling, maar het vervangt geen medische hulp. Bij medische klachten is het raadzaam om eerst met je huisarts te overleggen.

Foto door Mikhail Nilov

Je wilt dit vast ook lezen..