horoscoop

Horoscoop week 27 – 1 t/m 7 juli

Horoscoop week 27

Ram (21 maart – 19 april)

Zet deze week jouw wekker wat vroeger en ga naar buiten. Geniet van een prachtige zonsopkomst die je deze week veel meer geeft dan magisch mooie plaatjes.
De zonsopgang geeft geheimen prijs die jou in staat stellen om belangrijke besluiten te nemen.
Lieve Ram soms wil je alles strak in de hand houden. Je kan deze week het gevoel krijgen dat er, als je het niet allemaal zelf regelt, dingen fout zullen gaan. Dat gevoel geeft onnodig veel druk op je, wat stress kan veroorzaken of zelfs tot een burn-out kan leiden.
Fouten horen nou eenmaal bij het leven. Leer los te laten en vertrouw op het proces.

Stier (20 april – 20 mei)

Deze week brengen de sterren een overvloed aan mogelijkheden en nieuwe kansen op financieel gebied. Of het nu een onverwachte erfenis, een plotselinge loterijwinst of een onverhoopte bonus is, deze financiële meevaller komt precies op het juiste moment. Voel de geruststellende golf van financiële zekerheid en comfort, en laat deze onverwachte zegen je inspireren om je dromen na te jagen en te investeren in datgene wat echt belangrijk voor je is. Kijk ook op de grond als je buiten bent want soms ligt het geld letterlijk voor het oprapen.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Adem stress weg. Ademhalen is zo gewoon dat we er meestal niet over nadenken. Heb je wel eens yoga beoefend, dan weet je dat de ademhaling ook als instrument ingezet kan worden om stress te verminderen.
Lieve Tweelingen, de komende dagen heb je dit instrument nodig.
Ga liefdevol met jouw ademhaling aan de slag en blaas alle stress weg. Leer eenvoudige ademhalingsoefeningen voor dagelijkse ontspanning en vind rust in de ritmes van je ademhaling.
Moge elke ademteug je kalmeren en je naar een diepere staat van innerlijke vrede leiden.

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Deze week lijken de sterren voor jou niet te fonkelen. Ze zijn mat van kleur en vergeten te stralen. Dat is niet zo erg als het lijkt lieve Kreeft. Je kunt dit gemakkelijk voor jezelf oplossen door zelf kleur en sprankelingen toe te voegen aan jouw leven.
Ben je nog single of heb je veel single vrienden? Breng ze allemaal samen! Of je nou zelf op zoek bent naar een nieuwe partner, of dat jij of jouw vrienden happy single zijn maakt niets uit. De komende dagen vieren je jouw verbondenheid met anderen. En jouw vrienden vieren gezellig met je mee.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Water is een geweldige energie geleider. Daarom is het zo fijn om jouw hang naar avontuur samen te smelten met de geleidende kracht van water.
Neem jouw geliefde of beste vriend mee voor een avontuurlijke of ontspannen dag op het water.
Avontuur wacht op je, lieve Leeuw, in de kalme wateren van een rustige rivier of meer. Samen kajakken of kanoën biedt een vredige en tegelijkertijd spannende activiteit. Het samen peddelen en navigeren door de natuurlijke schoonheid bevordert teamwork en vertrouwen. Laat je leeuwenziel brullen van opwinding terwijl je de wateren van avontuur trotseert.

Maagd (23 augustus – 22 september)

Een langdurig raadsel ontrafelt zich deze week dankzij jouw scherpe geest en analytische vermogen. Laat je intuïtie de weg wijzen en vertrouw erop dat de antwoorden zich vanzelf zullen aandienen. Sta open voor nieuwe inzichten en laat jezelf verwonderen door de wijsheid die naar je toe stroomt. Vergeet je niet om af en toe stil te staan en het genieten van het resultaat dat al jouw harde werk oplevert?

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Lieve weegschaal, je doet zo jouw best om alles in balans te houden. Jouw denken en voelen wil je een eerlijke verdeling geven. Maar juist dat voelen schiet er vaak bij in. Want je hebt het veel te druk met het helpen van anderen. Je wilt zo graag dat iedereen om je heen gelukkig is, dat je jouw eigen voelen veel te vaak negeert.
Geef jezelf daarom de tijd om te mediteren de komende tijd. Laat meditatie en mindfulness je leiden naar innerlijke rust en balans, en vind een oase van kalmte te midden van de drukte van het dagelijks leven. Laat je gedachten stromen als de wind, terwijl je jezelf overgeeft aan het moment en de stilte diep in je ziel voelt.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Stap uit jouw comfortzone en ga op avontuur lieve schorpioen.
Beleef een spannend avontuur door een uitdagende hike te maken of een onbekende omgeving te verkennen. Laat je leiden door je avontuurlijke geest terwijl je nieuwe paden verkent en jezelf uitdaagt om buiten je comfortzone te treden. Laat de natuurlijke schoonheid om je heen je inspireren en geniet van de opwinding van het ontdekken van het onbekende.

Boogschutter (22 november–21 december)

Zelfs in de beste relaties kunnen conflicten ontstaan. Dat is helaas zo. Maar gelukkig kunnen jullie deze conflicten oplossen. Door tijd te nemen voor elkaar en oprecht te luisteren.
Deze week vragen de sterren jou om goed naar ze te kijken. Want juist onder de nachtelijke hemel, dienen de sterren als kalme oases van verzoening. Onder de glinsterende hemel vinden jullie de rust en ruimte om te praten, te luisteren en elkaar te begrijpen, waardoor de band tussen jullie sterker wordt en de liefde dieper wordt.

Steenbok (22 december – 19 januari)

Soms ontbreekt je de moed om risico’s te nemen. Daarmee bedoel ik niet dat je nu opeens rare en gevaarlijke stunts moet uithalen. Ik heb het over faalangst. De diepgewortelde angst om te falen kan je ervan weerhouden om risico’s te nemen en nieuwe kansen te omarmen. Echter, het vermijden van mislukking kan leiden tot een leven van terughoudendheid en gemiste mogelijkheden voor groei. De sterren moedigen je aan om de moed te vinden om uit jouw comfortzone te stappen.
Weet dat mislukking een natuurlijk onderdeel is van het leerproces. Door elke mislukking te zien als een kans om te leren en te groeien, kunnen ze hun angst voor falen overwinnen en hun ware potentieel bereiken.

Waterman (20 januari – 18 februari)

De meeste watermannen zijn niet erg romantisch, daar zijn ze vaak veel te nuchter voor. Maar dat hoeft niet te betekenen dat je helemaal geen romantiek in jouw leven nodig hebt. Integendeel! Doe jezelf en jouw (toekomstige) partner een groot plezier en ontdek wat romantiek voor jullie kan doen. Vind je het moeilijk om romantisch te zijn houdt het dan klein. Een lief gebaar kan al wonderen doen.
Luister naar jouw partner of beste vrienden om advies in te winnen.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Lieve Vissen, jouw empathie is een van je grootste gaven, maar wees voorzichtig dat je niet te veel van jezelf weggeeft. Het is bewonderenswaardig hoe je je kunt inleven in anderen, maar vergeet niet om ook naar je eigen behoeften te luisteren. Vind de balans tussen compassie voor anderen en zelfzorg, zodat je krachtig en veerkrachtig kunt blijven.

Ontdek meer!

Dit was een verkorte versie van de horoscoop voor week 27. Wil je meer weten? Meld je dan aan bij onze nieuwe Patreon: Mindful Oasis. Hier vind je een zeer uitgebreide horoscoop, meditaties, journaling en spirituele mini-workshops, allemaal in het Engels. We hopen je daar snel te mogen verwelkomen!

Lees je liever in het Nederlands? Vraag dan onze maandelijkse uitgebreide horoscoop aan via e-mail: zenspecialist1@gmail.com. De kosten bedragen slechts 5 euro per maand.

Foto door Ron Lach

Je wilt dit vast ook lezen..